2777
2789
عنوان

سنا

880 بازدید | 31 پست

سنا خانووم من از اول تاپیکات پیگیر جریانت با پسر عمه بودم شبا ساعت ده میخابم ولیهر صبح میومدم نگاه میکردم ببینم تاپیک جدید زدی یا نه ولی الان میزنه دسترسی ب اطلاعات این کاربر امکان پذیر نیست میشه یه کار کنی مثل قبلا بیام ببینم چه گفتی خواهی میکنم کلی برات دعا کردم صلوات فرستادم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تجربه من میگه اغلب داستانهای دنباله دار اینجا الکیه خودتون رو اذیت نکنید

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

نه اینجوری نیست 

من که اینطوری دیدم 

شما خودتون می دونید

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

این سنا کیست که نی نی سایت  همه دیوانه ی اوست 😐💔

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️
تجربه من میگه اغلب داستانهای دنباله دار اینجا الکیه خودتون رو اذیت نکنید

بامدرک حرف میزداگه سرکاری بود انقدر پیگیر نداشت

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.