2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 37 پست
 خب هر کسی برا ازدواج شرایطی داره چه مرد چه زن . معمولا مردایی که طلاق میگیرن اگر بچه داشته باش ...

درسته ولی نمیدونم چرا اینقدر خواستگار دارم هیچکدوم به نتیجه نمی رسه خسته شدم خسته هر دفعه باید ذهنت درگیر باشه اگه هم خواستگار نباشه یه جور دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خوبی کردی بنظرم قبول نکردی، بنظرم به صلاحت هستش که هیچکدوم به نتیجه نمیرسه قطعا خدا میخود کسی رو سر راهت قرار بده که لایقشی ، اصلا عجله نداشته باش

بعد ازدواج چیزی خیرات نمیکنن که دیر برسی تموم شه همش مسئولیت هستش و تعهد، بذار کسی پا پیش بذاره که اگر داری همه وجودت تقدیم اون زندگی و همسرت میکنی حداقل طرفت کسی باشه که شعور درک و تشکر هم ازت داشته باشه

درسته ولی نمیدونم چرا اینقدر خواستگار دارم هیچکدوم به نتیجه نمی رسه خسته شدم خسته هر دفعه باید ذهنت ...

اصلا عجله نکن چون هم ازدواج ناموفق داشتی هم سنت نسبتا بالاست.  اگر خدای نکرده ازدواج بعدیت هم مشکل داشته باشه خیلی برات بد میشه . هرچند که من خودم با اینکه کاربر آقا هستم اگر قرار بود الان ازدواج کنم اصلا اینکارو نمیکردم . ولی هر کس شرایط خودشو داره

درسته ولی نمیدونم چرا اینقدر خواستگار دارم هیچکدوم به نتیجه نمی رسه خسته شدم خسته هر دفعه باید ذهنت ...

خاله ي من البته سنش بيشتر شما بود ازدواج نكرده بود

با ي مرد ازدواج كرد ك سه تا بچه داشت

فقط گذاشت خالم ي بچه بياره

خ دلش ميخواست ي خواهر يا برادر برا بچش بياره 

شوهرش نذاشت

میخواستم. بزنم بله  اشتباهی شد خیر،  به نظرم اون آقا خیلی خودخواه هست چون خودش بچه داره ...

خودمم همین حس را کردم بهش هم گفتم شما حس پدری را تجربه کردی چطور می خوای من حس مادری را تجربه نکنم