2777
2789
عنوان

لباس فروشی،درخانه

67 بازدید | 5 پست

سلام،دوست دارم کارکنم،ولی شرایط بیرون رفتن ندارم،میخوام توی خونه کارکنم،زده به سرم لباس خونگی ازتولیدی بخرم،تواینستابه صورت انلاین بفروشم،بنظرتون شدنیه؟کسی این کارکرده؟تجربه دارین؟

اگه عمده فروش یاتولبدی میشناسین معرفی کنید

فروش از طریق اینستا خیلی پر درآمده

درآمد تو اینستاست

ولی باید کارتو بلد باشی

تو دوره های آموزشی فروش آنلاین و بالابردن ویو پیح و جذب مشتری .شرکت کنی

قبل از کسب و کار باید مهارت های لازم رو دررابطه با اینستا داشته باشی تا بتونی فروش داشته باشی 

کیفیت و تنوع.. قیمت اینا خیلی مهمه 

باید پیجت حداقل بالای 10k باشه . پول بده بقیه ی پیج‌های تبلیغاتی بزرگ(بلاگرا) برات تبلیغ کنن...کارتو 

امیدوارم موفق بشی

نگاه کردن بہ تُو ابتدایِ همہ چیز بود🌧🌈

ایده خوبیه تو هزینه هات خیلی صرفه جویی میشه.

میتونی حضوری هم بفروش تو شهر ماهم یکی تو خونش می‌فروخت بیشتر مشتریان هم اهالی محلشون بودم

میتونی بری تو مسجد و لوازم آرایشی محبتتون تبلیغ کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایده خوبیه تو هزینه هات خیلی صرفه جویی میشه. میتونی حضوری هم بفروش تو شهر ماهم یکی تو خونش می‌فروخت ...

پیج زدم ولباس اوردم البته تعدادکم،نمیدونم چطوری تبلیغ. کنم ومشتری جذب کنم🥴

پیج زدم ولباس اوردم البته تعدادکم،نمیدونم چطوری تبلیغ. کنم ومشتری جذب کنم🥴

میتونی چندتا برگه تبلیغاتی به تعداد کم چاپ کنی تو حسینه محلتون یا جایی که خانوما جمع میشن یا پاک محلتون ب خانوما بدی یا بده ب لوازم آرایشیا بزنن تو مغازشون برات مشتری جذب شه.

کم کم از محله خودتون شروع کن برو بالا.قیمتت خوب باشه و منصف باشید مطمئن باش عنوان برات مشتری میارن.

همون آرایشگاهی ک میری به آرایشگرت بگو تبلیغ کنه برات مشتری بفرسته.بگو برام مشتری بفرستی موقع خرید خودت تخفیف ویژه میگیری و از این چیزا.

یا ب دوستات بگو پیجتو استوری کنن.بلاخره از طریق هر دوستت۱۰/۲۰نفرم بیان خوبه