2777
2789
عنوان

بچه نیارید

307 بازدید | 16 پست

لطفااا اگه میبینید تحملشو ندارید بچه نیارید خواهش میکنم 

برای من مادر پدرم رفتن دکتر تا من به دنیا بیام اونوقت هیچکس الان منو نمیخواد 

چند بارم گفتن کاش تو میمردی به جای داداشت انگار خدا میخواسته منو بکشه من گفتم نه لطفا نکن

خواهش میکنم اگه تحمل ندارید بچه هاتون اون ایده ال شما نباشن بچه نیاریددد و قبلش خیلی بهش فکر کنید 

احساس بدبختی دادم خیلی دنیا خیلی ناعادلانس

بعضی مامانا تو دلشون چیزی نیس ولی اینو میگن، مامان من وقتی عصبی میشد ب داداشم میگف کاش توام دختر بودی ب من میگف کاش توام پسر بودی کلا ازمون ناراضی بود🤣میگذره اینا بخدا بعد دلت برا همون حرفا و گیر دادنا تنگ میشه🥺

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی مامانا تو دلشون چیزی نیس ولی اینو میگن، مامان من وقتی عصبی میشد ب داداشم میگف کاش توام دختر بود ...

دیگه این توی دل حساب نمیشه وقتی به روم میارن هی میگن بعد مرگ داداشم که ما دیگه بچه نداریم 🙂

من و شوهرم میدونیم از پس بچه بر نمیایم و اعصابشو نداریم ، هیچوقت نمیخایم یه بچه بیگناهو وارد زندگیمو ...

واقعا باید همه ی جوانب رو در نظر گرفت الان مادر و پدر من سن بالایی هم دارن مریضم هستن و هی با هم دعوا دارن اینقدر من اعصابم ضعیف شده 

دیگه این توی دل حساب نمیشه وقتی به روم میارن هی میگن بعد مرگ داداشم که ما دیگه بچه نداریم 🙂

خدارحمت کنه برادرتونو میدونم میدونم اصلا دلیل موجهی نیس ولی داغ دیده هستن حرفاشون تلخه ولی بنداز پشت گوش 🥺🤦🏻‍♀️

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡