2777
2789
عنوان

پسردارا میشه لطفا ی لحظه بیاین

209 بازدید | 12 پست

پسرم پنج سالشه چند ماه پیش بیضش درد میکرد دکتر بردم معاینش کرد گف خدارو شکر طوریش نیس فقط عفونت ادرار ولی الان بعد چند ماه بعضی وقتا میگه درد داره تا حالا واستون پیش نیومده میشه لطفا بگین ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حتمن اورولوژی ببر سونو بده خیلی مهمه من الان پسرم ۲سالشه میخوام ببرم برای ببخشید سایز اندام جنسیش و سلامت بیضه هاش دراینده مشکلی نباشه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

عزیزم درد بیضه برای پسرها خطرناکه .واگر بیضه مشکل پیدا کرده باشه ۶ ساعت فرصت نجات داره .هر وقت اینجوری شد سریع برو پیش متخصص ارولوژ  همون ماخصص کلیه ومجاری ادارار.اما بچه ها تو سن کمتر  مثل پسر شما بیضه هاش داره کامل میشه ،نمی دونم چطوری توضیح بدم ،وگهگاه درد میگیره .ولی شما پسرت رو ببر پیش متخصص تا خیالت راحت بشه

وخدا نابترین لیلی دنیای من است .