2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد عدالت الهی چیه؟🤔

96 بازدید | 4 پست

سلام ، شبتون بخیر 

تو آشپزخونه بودم داشتم ظرف های شام رو میشستم (پنجره آشپزخونه همیشه بازه)یه خانمی داشت تو کوچه می‌گفت که کمکم کنید و بچم مریضه و فلان ، صدای گریه بچش هم میومد ، یه لحظه قلبم وایساد ، حالم بد شد ، من خودم بچم یه تب می‌کنه شب تا صبح بیدار میمونم ، تا حالش خوب نشه آروم نمیگیرم ، اون وقت یه زن با یه بچه ،این موقع شب باید گدایی کنه برای سلامتی بچش؟

اصلا این هیچی ، من هر دفعه کودکان کار رو میبینم دلم براشون میسوزه ، کاش میتونستم برای همشون کاری کنم ، 

عدالت خدا کجاست ؟ عدالت خدا اینه که یه زن تو کوچه ها گدایی کنه و یه میلیاردر توی خونه دوبلکسش کلی بریز و بپاش کنه ؟ عدالت خدا اینه که هزاران کودک کار ، شب ها گرسنه بخوابند و اونوقت خیلی از خانواده های پولدار و مرفه وقتی میرن رستوران ، کلی پول خرج می‌کنه و دوتا قاشق غذا میخوره و بقیه اون غذا دور ریخته میشه و هزاران مثال اینطوری وجود داره تا حرفی هم میزنی میگن عدالت الهی و فلان 

دوست دارم نظرتون رو در مورد عدالت الهی بدونم🙏 

من یه مادرم ، یه مادری که سعی داره اول مادر خوبی برای بچه هاش و دوم دوست خوبی برای اونها باشه امیدوارم همه اونهایی که مادرن لیاقت مادر بودن رو  داشته باشن و همه اونهایی که لیاقت مادر شدن دارن، مادر بشن 💜   خودت رو دوست داشته باش رفیق 🙃   یادته کلاس اول که بودی از املا میترسیدی؟ نگذشت؟ رد نشد؟يادته واسه ریاضی راهنمایی ترس داشتی؟ الان چی؟ اصلا یادت میاد امتحانش رو؟یادته واسه امتحان نهایی‌های دبیرستان تا صبح بیدار موندی؟! یادته واسه کنکور چه روزا و شبایی رو با استرس و نگرانی گذروندی؟!ولی الان چی؟ یه لحظه از اون استرس‌ها موند؟ تموم نشدن؟!نمیدونم الان تو چه مرحله‌ای هستی و داری چه فشاری رو تحمل می‌کنی ولی همش رد میشه...الکی خودتو اذیت نکن رفیقو به خودت استرس نده!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید کفره و خیلیا باحرفم مخالف باشن ولی وجود نداره 😔🚶🏻‍♀️

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸