2777
2789
عنوان

ممکن چند لحظه وقت تون بگیرم ،به حرف های قشنگ تون نیاز دارم.

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 19 پست
خودم و نفر مقابلم هم دانشگاهی ام یا امیر آقا

بیشتر می خوام بدونم خودت چند ساله ای و شغل و موقعیت تحصیلیت چیه؟ 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
بیشتر می خوان بدونم خودت چند ساله ای و شغل و موقعیت تحصیلیت چیه؟ 

23 سالم و دو سال دیگه درسم به انتها میرسه و دو سال طرح میرم . اخلاقیات هم آدم مهربون و خوش برخوردی هستم از جمع فرار نمیکنم اما عاشق تنهایی ام . کتاب و سینما دو رکن از زندگی من . هم دانشگاهی ام پزشکی میخونند اما آقا امیر خیر . مهندس هستند و دارای مدرک لیسانس اما قول ادامه تحصیل دادند . 

خوش صحبت هستم اما با هر کسی گرم نمی‌گیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

23 سالم و دو سال دیگه درسم به انتها میرسه و دو سال طرح میرم . اخلاقیات هم آدم مهربون و خوش برخوردی ه ...

به نظرم الان زوده برای فکر کردن به ازدواج در اوج جوانی و پیشرفت هستی 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

[QUOTE=249408457]به نظر شما ازدواج محدودیت میاره ؟[/QUOT

نه ازدواج خوب هرگز محدودیت نیست ولی از نظر من باید در زمان خودش باشه و حتما هم خوب باشه 

فکر می کنم پزشکی می خونید از نظر من شما می تونید خیلی پیشرفت کنید و با مردهای سطح بالاتر اشنا بشید تخصصتون را قبول بشید و باز هم شرایطتون بهتر میشه 

ببین بیا صادق باشیم دوست نداری همسری با جایگاه و پرستیژ اجتماعی خیلی خوب داشته باشی؟ و واقعا پتانسیلش هم داری برای یه پزشک پیدا کردن همچین کیسی مشکل نیست 

گذشته از این حرف ها من الان احساس می کنم شما الزام به انتخاب برای خودت به وجود اوردی یا این یا اون ولی اخه چرا؟ تو این سن تو این جایگاه یه چند صباحی تنها باش خوب به زندگیت و برنامه هات فکر کن و بعد تصمیم بگیر

به خدا که هنوز خیلی جوانی و البته خوش آتیه