2777
2789
عنوان

سرخکن با روغن خوبه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1170 بازدید | 34 پست
من با روغن ندارم بدون روغن رو  از زمان جهیزیه دارم تا الان راضیم .با روغنا الان که روغن گرونه ن ...

سرخ کن بدون روغن شما مارکش چیه؟ شما تکه های مرغ رو چجوری سرخ میکنید؟ واقعا با یه قاشق روغن کارشو میکنه؟ میشه گوشت قرمز هم توش کباب کرد؟ کاملا مغز پخت میشن؟

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بی روغن دارم عالیه  با روغن ۱۵ سال پیش خریدم افتضاح بود تازه تفال هم خریده بودم افتاده تو ا ...

سرخ کن بدون روغن شما مارکش چیه؟ شما تکه های مرغ رو چجوری سرخ میکنید؟ واقعا با یه قاشق روغن کارشو میکنه؟ میشه گوشت قرمز هم توش کباب کرد؟ کاملا مغز پخت میشن؟

سرخ کن بدون روغن شما مارکش چیه؟ شما تکه های مرغ رو چجوری سرخ میکنید؟ واقعا با یه قاشق روغن کارشو میک ...

فیلیپس هست ،تا حالا مرغ و گوشت نذاشتم ولی چیزهایی که گذاشتم خیلی خوب بوده ،(سیب زمینی ،کتلت،کوکوسیب زمینی،سمبوسه با خمیر )

فیلیپس هست ،تا حالا مرغ و گوشت نذاشتم ولی چیزهایی که گذاشتم خیلی خوب بوده ،(سیب زمینی ،کتلت،کوکوسیب ...

چقدر روغن ریختی؟ میشه مدل فیلیپستو بگی؟

چقدر روغن ریختی؟ میشه مدل فیلیپستو بگی؟

مدل ۹۲۷۰,مثلا سمبوسه هیچی ولی دو طرفش برشته و عالی شد ،سیب زمینی یک یا دو قاشق روغن سرخ کردنی ،کتلت و کوکو با فرچه ی کم دو طرفش رو روغن کشیدم ،با اینکه بزرگترین سایز سرخ‌کن توی بازاره برای خانواده ۴نفره کوچیکه برای خانواده دو نفره خوبه ،برای ما که ۴نفریم چندبار باید داخلش سرخ کنم 

مدل ۹۲۷۰,مثلا سمبوسه هیچی ولی دو طرفش برشته و عالی شد ،سیب زمینی یک یا دو قاشق روغن سرخ کردنی ،کتلت ...

ببخشید خیلی اذیتت کردم، یه سوال دیگه وقتی مثلا سمبوسه داری یه طرفش که سرخ شد برمیگردونی تا طرف دیگه هم سرخ بشه؟ یا هردوطرف همزمان سرخ میشن؟

سرخ کن بدون روغن شما مارکش چیه؟ شما تکه های مرغ رو چجوری سرخ میکنید؟ واقعا با یه قاشق روغن کارشو میک ...

مارک کوییزن .الان ۱۲ ساله دارمش .بله مرغ بادمجون سیب زمینی ماهی وبوقلمون توش سرخ کردم اما گوشت رو نه تاحالا کباب نکردم باهاش.بله واقعا با یه قاشق کار رو راه میندازه

ببخشید خیلی اذیتت کردم، یه سوال دیگه وقتی مثلا سمبوسه داری یه طرفش که سرخ شد برمیگردونی تا طرف دیگه ...

نه‌ گلم هر دو طرف همزمان سرخ میشه ،سیب زمینی برای اینکه خوب برشته بشه باید یکی دو بار هم بزنی 

مارک کوییزن .الان ۱۲ ساله دارمش .بله مرغ بادمجون سیب زمینی ماهی وبوقلمون توش سرخ کردم اما گوشت رو نه ...

دوطرف موادتو با فرچه روغن میمالی بعد میذاری که سرخ بشن؟

دلمونتی .... من همه چی رو توش امتحان کردم ماهی و مرغ و گوجه و پیاز و همبرگر ولی خشک میشه من غذای چرب رو دوس دارم بیشتر 

ولی سیب زمینی هاش عالیه 

هر بار هم تند بعد کار می شورمش چربی ش موندگار نشه مثه قابلمه .... هر چی رو میشه سرخ کنی مرغ رو حالت بریونی و سوخاری می کنه روغنش می ریزه چاشنی و اینا هم بهش می زنی مثه یه فر کوچیکه 

خواستی بگیری از ایناش که جای پخت کیک داره بگیر مال من نداره