2777
2789
عنوان

زمان ازدواج...؟!

167 بازدید | 21 پست

از نظر شما سن مناسب برای ازدواج چندسالگیه؟

من الان ۱۸سالمه...و خانواده من معتقدن که الان خیلی زوده واسه این حرفا...جوری که من از اطرافیانم میشنوم که خواستگار دارم و یا حتی چندنفری ازم پرسیدن که نامزد کردی...‌؟ درصورتی که من اصلا در جریانم نیستم که اصلا شخصی در کاره....بنظر شما کار خانوادم راجب در جریان نذاشتن من درسته؟

کیا یه شب که اعصابت خورد بود و بد حرف زدی هیچی نگفتن؟! همونارو نگه دار.

به نظرم درسته 

چون تازه از دوران نوجوانی در اومدیم 

فعلا باید رو خودمون وقت بزاریم 

منم مثل توام اصلا یبارم به من نگفتن درصورتی که خیلیا خواستگارمن اما من از دیگران می شنوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا درسته منم‌تو این سن با همسرم ازدواج کردم با مخالف شدید خانوادم 

و الان تازه به حرفشون رسیدم و کاملااا پشیمونم نه که همسرم بد باشه مشکلات خانوادش و مادرش واقعاا تواین سن تحملشو ندارم 

خانواده کاااااملا درست میگن ، زوده خیلیم زوده ، حداقل بالای ۲۵ 

خود روانشناسا میگن موفق ترین سن ازدواج برای خانوما ۲۷ تا ۳۲

الان تازه اول جوونیته از زندگی مجردی لذت ببر کارایی که دوست داری بکن زندگی متاهلی کلییی مسئولیت داره

🎀✨
به نظرم درسته  چون تازه از دوران نوجوانی در اومدیم  فعلا باید رو خودمون وقت بزاریم  ...

پس شماهم مثل منین...

اخه گاهی فک میکنم شاید من وبچه میدونن که حتی باهام مطرح هم نمیکنن

تو هرسنی برای ازدواج بستگی به شرایط داره یکی تو سن ۱۸ سالگی شرایط ازدواجش جور میشه یکی و تو سن ۳۰ سالگی بستگی به اون ایده آل هایی که مدنظر خودتون وخانوادتونه حتمن ایده آل ها شون مناسب سن شما و خانواد شما نیست بخاطرهمین لازم نبوده بهتون بگن

پس شماهم مثل منین... اخه گاهی فک میکنم شاید من وبچه میدونن که حتی باهام مطرح هم نمیکنن

آره مثل خودتم 

نه عزیزم ربطی به بچه بودن نداره 

تازه اول جوونی کردن و پیشرفت کردنه 

اینکه خودمونو بشناسیم کامل 

اول خودمونو نشناسیم چجوری میتونیم راجب طرف مقابل به شناخت برسیم؟ 

من به نظرم شروع سن ازدواج از 24 خوبه 

اگر طرفمون خیلی عاشق پیشه باشه تا اون موقع صبر میکنه 

تو هرسنی برای ازدواج بستگی به شرایط داره یکی تو سن ۱۸ سالگی شرایط ازدواجش جور میشه یکی و تو سن ۳۰ سا ...

نه فک نمیکنم‌که اینطور باشه چون من حتی خواهرمم تو سن ۲۷سالگی تازه نامزد کرد...من فک میکنم که شاید خانوادم با ازدواج تو سن پایین موافق نیستن