2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی احساساتی و غیرتیه،دیگه کم آوردم با کاراش😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3876 بازدید | 34 پست

عزیزم بهش محبت کن حرفای خوب بزن ک همه اون بتذهای منفی ناکافی بودن تو ذهنش بشکنه وقت بیشتریو باهاش سپری کن ب مرور خوب میشه گیر داد بهت بگو عزیزم هیشکی غیر تو ب چشمم نمیاد جایگاه تو با بقیه فرق داره و اینا  همسر سرد عمرو تباه میکنه 

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بهش محبت کن حرفای خوب بزن ک همه اون بتذهای منفی ناکافی بودن تو ذهنش بشکنه وقت بیشتریو باهاش سپ ...

آره تا حالا بهش محبت آن چنانی نکردم

چون خودم دختر سردی هستم

بهم میگه دوست دارم و ...

من فقط نگاش میکنم اصلا هیچ حسی ندارم بهش

من از مرد بیش از حد احساسی خوشم نمیاد 😔

مامانم فقط میدونه میگه از خداتم باشه چیه میخواستی یکی عین اخلاق بابات گیرت بیاد پیر بشی

یا رب آن دِه که آن بِه ...
آره تا حالا بهش محبت آن چنانی نکردم چون خودم دختر سردی هستم بهم میگه دوست دارم و ... من فقط نگاش ...

عزیزم رفتار تو بیشتر اونو تحریک میکنه ببینه محبت و عشقتونو گیر دادناشم کم میشه شمام مقصری 

فک کن شما مرد بودی و ایشون زن ببین چقد عذاب میکشنذخانمای دیگه از دست سردی و بی مهری همسرانشون

قدر زندگیو همسرتو بدون ناشکری نکن 

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
عزیزم رفتار تو بیشتر اونو تحریک میکنه ببینه محبت و عشقتونو گیر دادناشم کم میشه شمام مقصری  فک ...

چشم سعی میکنم

آره ولی اینم بیش از حد چسب منه

بیش از حد محبت میکنه

آخه محبت حدی داره 

خونه ماشینشو به نامم کرده مثلا که نرم 😔 ولی دل منو خون کرده

میترسم تو یه جمعی برم

بهانه گیر ،دلش میخواد مثلا سر سفره شام ناهار مهمونی همینطوری کلا کنارش باشم

اگه مامانمو بوس کنم انگار حسادتش بشه که چرا به مامانم محبت میکنم، میگم عسن بچه ها بی منطق

یعنی بیش از اندازه گیر میده

ولی باشه حتما 

منکه هر راهی امتحان کردم اینم روش

یا رب آن دِه که آن بِه ...