2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی احساساتی و غیرتیه،دیگه کم آوردم با کاراش😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3876 بازدید | 34 پست

مشکل زوحی روانی داره. باید حتما بره پیش مشاور. رفتاراش نرمال نیست اصلا. بعدها تو زندگی دجار مشکل میشی.... منم جای تو بودم حرصم در میومد.اگه نمیتونی بسازی جدا شو 

من هم روزگاری فکر می‌کردم عشق همه چیز را حل می‌کند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقه‌مندی‌های کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمی‌آورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دل‌های شکسته رو می‌پردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دل‌شکسته‌اش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ"  یعنی من نزد قلب‌های شکسته‌ام!                اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبیش اینه زندگیشو بپات میریزه و خیانت نمیکنع بدیش هم اینه دل میزنه

آره خیانت اصصصصلا اهلش نیست

ولی خیلی سیریشه، چسب میشه بهت آزادیاتو میگیره 

گریه میکنه من خودم زن احساساتی نیستم

وای دیگه دیوانم کرده

یا رب آن دِه که آن بِه ...
بابا چی دوسم داره دیگه دارم دیوانه میشم  یعنی یه اخلاقای رو اعصابی داره دلم میخواد فرار کنم ...

عزیزم تو الان کاملا تحت خشونت هستی خشونت همیشه فیزیکی نیست کم کم دیونه و افسرده میشی شوهرت مشکل داره

به کسی که به ویژه در سنین جوانی طاقت تحمل وجود خسته کننده ی دیگران را ندارد و به حق از معاشرت با آنان ناخرسند می گردد و به انزوا رانده می شود، توصیه می کنم که عادت کند، قدری از تنهایی خویش را به همراه خود به جمع ببرد، یعنی بیاموزد که حتی در جمع نیز تا اندازه ای تنهایی خود را حفظ کند، هر چه می اندیشد فورا ابراز نکند و همچنین آنچه را که می گویند زیاده به جد نگیرد،, و از دیگران نه از حیث اخلاقی، نه عقلی انتظار بسیار داشته باشد و بنابراین بی اعتنایی را در برابر نظرات آنان در خود استوار کند که این مطمئن ترین روش برای اعمال شکیبایی در خور تحسین است   شوپنهاور / در باب حکمت زندگانی🌻 خدایا بهم صبر بده رنج این روزامو تحمل کنم 😔🙏🏻
آره منم فکر میکنم مشکل داره 😔😔😔

شوهرت پارانویید داره احتمالا.  با رفتاراش فک میکنی مشکل از خودته در حالی که اون مشکل داره

من هم روزگاری فکر می‌کردم عشق همه چیز را حل می‌کند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقه‌مندی‌های کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمی‌آورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دل‌های شکسته رو می‌پردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دل‌شکسته‌اش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ"  یعنی من نزد قلب‌های شکسته‌ام!                اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍
خوب تو بهش اعتماد به نفس بده مطمینش کن حتما بهتر می شه

من خیلی سعی کردم بهش بگم

حالا اونقدر خوشتیپ و خوشگلم هست که حد نداره

واسه مدلینگ میخواسته بره حتی

واقعا خوشگله هیچی کم نداره

ولی  من بدبخت رو به درجه ای رسونده که میگم نمیخوامت آقا ولم کن 

خب به اینکه نمیگن روانی  فقط احساسیه و غیرتی  تازه خیلی هم خوبه این دو خصلت رو داره

حالا شما نمیدونی جای من نیستی

فکر کن مرد زندگیت 

بهش بگی پخ

بزنه زیر گریه 

نمیذاره بدونش جایی برم

نفس نمیذاره بکشم اعصابمو خورد کرده، میترسم همش به پسر عمه ای پسر عمویی چیزی بگم دیگه زندگی رو برام جهنم میکنه