2777
2789
عنوان

دوستم بهم گفت خوبت شد

210 بازدید | 16 پست

سلام

من دوست صمیمی ندارم ک از همه زندگیم خبر داشته باشه فقط با دونفر چت میکنم اسم یکیش مرضیه س ماهمدیگرو از دوران راهنمایی میشناسیم این چندسال روابطمون بیشتر شده همیشه هرکاری ازم خواست براش انجام دادم از کمک مالی بگیر تا بقیه چیزا... چند روز پیش تصادف کردم ک خدا بهم زندگی دوباره داد داشتم براش تعریف میکردم اونم گفت خوبت شد دنبال چه میگشتی میدونم شوخی کرد ولی خیلی بهم برخورد حرفش از ذهنم بیرون نمیره انتظار این حرفو ازش نداشتم حتی ب شوخی🥺

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوخی کرده جدی نگیر

میدونم من خودم ب دشمنم ب شوخی همچین حرفی نمیزنم

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

بعداز دو روز پیام داد گفت ماشینو درست کردی گفتم تو که گفتی خوبت شد چکارم داری گفت مگه ماشین تو بود مال دختر عموت بود

میدونم من خودم ب دشمنم ب شوخی همچین حرفی نمیزنم

انگار آدم حسود و نمک نشناسیه‌

به نظرم روابطت‌ رو کمتر کن زیاد باهاش صمیمی نباش

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
بعداز دو روز پیام داد گفت ماشینو درست کردی گفتم تو که گفتی خوبت شد چکارم داری گفت مگه ماشین تو بود م ...

هم بیشعوره هم فضول.زیاد صمیمی نشید.این دوره زمونه ادم از مامان بابای خودشم حرف گنده میشنوه بعدم میگه نه این منظورم  نبود ونا اون منظورم بود.دوست کیلو چنده این دوره زمونه.

میگفتی مال دختر عمومم باشه مگه تو دختر عمومی که فضولی‌میکنی.بتوچه قربونت برم من فضولکم.

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

من ادم مغروریم از کسی چیزی نمیگیرم شوهرش تصادف کرده بود ازم پول خواست نداشتم بدم بهش بخاطرش برا اولین بار ب اون یکی دوستم رو زدم گفتم بهم پول قرض بده

هم بیشعوره هم فضول.زیاد صمیمی نشید.این دوره زمونه ادم از مامان بابای خودشم حرف گنده میشنوه بعدم میگه ...

چند روزه بهش پیام ندادم سرسنگینم باهاش

دوستتم اگه میدونست انقد حساسی اینو نمیگف بهت.

من ب کسایی ک اطرافم هستن سعی میکنم از گل نازکتر نگم... فقط ب یکیش در حد کوفت مرض میگم ک خودشم میگه

کوفت یعنی کل +وجودم + فدای + تو 

😂 بله میدونم... ولی ما اون یکی کوفت میگیم😂