call_me_ariel مدیر عضویت: 1401/01/02 تعداد پست: 577 عنوان بچه اولتون شبیه شما شد یا باباش؟ | مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 37 پست 😊 1401/05/28 | 13:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ramona۹۲ عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 8527 فیلم رنگی دیگه سه بعدی اون ک از هفته ۲۸ تا ۳۲ انجام میدن😐 خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
طوبی۲۲ عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 5307 اون ک از هفته ۲۸ تا ۳۲ انجام میدن😐 رفتی اصلا؟غربالگری دوم من رفتم رنگی بود سی دی شم داد
ramona۹۲ عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 8527 رفتی اصلا؟ غربالگری دوم من رفتم رنگی بود سی دی شم داد بله با اجازتون.سونو سه بعدی و ۴ بعدی تخصصیه برای مشکل تجویز میشه اونم در هفته های بالا.چون دارای عوارض هست.اگه سر خود رفتی بهتر بوده نری خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
طوبی۲۲ عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 5307 بله با اجازتون.سونو سه بعدی و ۴ بعدی تخصصیه برای مشکل تجویز میشه اونم در هفته های بالا.چون دارای عوا ... نه عزیز سر خود نبود غربالگری دوم جایی رفتم که دستگاهاش اونجوری بودتهرانی؟ سونوگرافی دلیری میشناسی؟
ramona۹۲ عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 8527 نه عزیز سر خود نبود غربالگری دوم جایی رفتم که دستگاهاش اونجوری بود تهرانی؟ سونوگرافی دلیری میشناسی؟ من ب سونوگرافی دلیری کاری ندارم.این سونو دارای عوارض هست.و در هفته های پایین اصلا تجویز نمیشه.رفتی دیگه تموم شده..ولی کسی برای آنومالی سه بعدی نمیره..مگه اینکه وجود احتمالی مشکلی باشه خدای نکرده خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
ramona۹۲ عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 8527 نه عزیز سر خود نبود غربالگری دوم جایی رفتم که دستگاهاش اونجوری بود تهرانی؟ سونوگرافی دلیری میشناسی؟ باشه موفق باشی خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
سرندی_پیتییی عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 10324 خودم ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...