2777
2789
اره واقعا منم دیدم جایی ندارم استند گرفتم درسته تعداد کم میتونم نگه دادم ولی خیلی دلم واشده با همین ...

خیلیم عالی به خدا آدم دلش با همین چیزای کوچیکم خوشه

انشاالله این ماه یه نینی دسته گل خدا بهتون بده 😍

خدایا دنیات خیلی قشنگه اگه آدما بزارن😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلودندرون

اگه برگ اولش منظورته که تو غلافه بستگی به شرایط نگهداریش داره. معمولا دوهفته. من این گلدونو عید کاشتم یه قلمه کوچولو بود الان یک متر بیشتر هست .رشد و باز شدن غلاف برگهاش بستگی به شرایط نگهداریش داره

اگه برگ اولش منظورته که تو غلافه بستگی به شرایط نگهداریش داره. معمولا دوهفته. من این گلدونو عید کاشت ...

چطو خوب رشد کرد؟ میشه شرایطو بگی 

من دوماهه یکی گرفتم هنو باز نشده

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅
چطو خوب رشد کرد؟ میشه شرایطو بگی  من دوماهه یکی گرفتم هنو باز نشده

ببین عزیزم همه جامیگن این گل یه گیاه سایه دوسته ولی من میگم تمام گلها آفتابو بیشترازسایه دوست دارن.پشت پنجره که نور فیلترشده باشه مثل عکس اولی که گذاشتم یه پرده تور نازک باشه که برگهارو نسوزونه. کود ۲۰۲۰ و آهن که ماهی یکبار بهشون میدم غبار پاشی هم میخوان. 

من تازه اومدم خونه جدید وقتی خواستم اثاث کشی کنم یه وانت گل و گلدون خالی کردم بیرون همسایه ها بردن 

ببین عزیزم همه جامیگن این گل یه گیاه سایه دوسته ولی من میگم تمام گلها آفتابو بیشترازسایه دوست دارن.پ ...

کود ۲۰۲۰ ‌و اهن برا همه گلا خوبه؟ 

حتی سانسوریا؟

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅