2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

349 بازدید | 6 پست

واقعا دیگه برام سخته خوندن بعضی تایپینگا. چطور دلتون میاد راجع به شوهر و خانوادش اینجا حرف بزنید و یه مشت ادم بی خبر و قاضی سرخود بیان به ناموستون فحش بدن و راهنمایی اشتباه بکنن. بابا یکم عاقلانه تر پخته تر، اگه شوهرتو دوست داری زندگیتو دوست داری نیا اینجا بدشو بگو تا پشت سرهم انرژی منفی بگیری و زده بشی از زندگیت. همه جا مشکلات هست همه مشکل دارن. مخصوصا تو این شرایط. مهم اینه تو خودتو نشون بدی و مدیریت کنی مشکلتو. اگه واقعا عاقلی بجای طرح خصوصی ترین مساعلت و گرفتن بدترین راهنمایی ها، برو تو همین گوگل خودمون سرچ کن، چندراه برای کنترل خشم، چند راه برای فلان، شوهر بد خلق، سیاست خانمانه،،، بخدا راهکارای بهتری میدن تا اینجا

چون به دردشون دچار نیستی برات قابل درک نیست

وقتی هر روز گریه و غصه داشته باشی و کسی هم نباشه که باهاش درد و دل کنی و هیچ فوت و فن نت هم روشون جواب نده مجبوووووور میشی اینجا بگی

البته منظورم خودم نیستا ولی میگم اونی که میاد اینجا میگه دیگه به جونش رسیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اولا که خانواده شوهر ناموس ما نیستن😀دوما با این که ی طرفه قضاوت نکنیم موافقم.و این که بعضی کاربرا خیلی شورشو دراوردن همش میان راهنمایی اشتباه میدن و میگن فقط طلاق...ی موقع هست دل ادم نیلی پره میخواد درددل کنه با ادمها مجبوره اینجا بیاد..ولی هر کسی بدی کنه به کسی ،خدا جوابشو میده..

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
عزیزم اولا که خانواده شوهر ناموس ما نیستن😀دوما با این که ی طرفه قضاوت نکنیم موافقم.و این که بعضی کا ...

عزیز دلم چطور نلنوسمون نیستن. اینا خانواده یاینده ی ما و بچه هامونن. اینا قراره بیان توی عروسی بچه هامون کنارمون خدایی نمرده مراسما. ما دیگه با اینا هم شناخته میشیم. اگه گوشواره عزیزه گوشم عزیزه دیگه فدات بشم

چون به دردشون دچار نیستی برات قابل درک نیست وقتی هر روز گریه و غصه داشته باشی و کسی هم نباشه که باه ...

از کجا میدونی جزوشون نیستم خواهر گلم. فقط نمیخوام جار بزنم چون هر دعوایی دو سر داره اینجا بگم همه یه طرفه قضاوت میکنن و گاها به ادم خط میدن به اشتباه. قضاوت نکنیم. منم سختبایی داشتم که کمرمو شکونده اما دست گذاشتم رو زانوم بلند شدم. منم دخترمو از دست دادم همه انداختن گردن من و داستانای پشتش. خواهر گلم همه ی اینا انتخاب من بوده غلط و درست، این دلیل نمیشه بقیه بیان فحش بدن و من اجازه بدم ک....