2777
2789

اونایی ک میگن دعا گرفتن برامون نشانه هاش چیه؟؟؟چه مشکلاتی داشتین ک شک کردین به این مورد؟؟؟

اخه همه مشکل دارن تفاوت مشکلات عادی با کسی ک طلسم داره چیه؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش بیقراری نمیتونی بخابی کابوس میبینی همش احساس سنگینی داری همش او کارات گره میفته 

وای من و خانوادم اینجوریم

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
دعا برای چی بگیرن مثلا؟برای زندگیت،شغلت... 

برا من کسی نگرفته.مثلا کسی روحیه اش بد باشه و مشکلات زیاد داشته باشه بفهمه دیگران واسش دعای بد گرفنه باشن .یا با شوهرش به مشکل بخوره

اول بگم ..طلسم دعا یه حقه کثیفه و خود طلسم نویس ها هم نمیدونن تهش چی میشه حتی مردن اون شخص .دعا هم جزء دسته طلسم به حساب میاد .در صورتی که نیت بر این باشه که کار انجام بده .و نمیتونه کاری انجام بده ..و حرامه 

مگه اینکه 

دعا معمولا سوره قرآن هم توی اون مینویسن  که همرا داشتنش با وضو باشه و نیت براین که یه بهونه ای باشه که آدم به یاد خدا باشه ..که اینم شرایطش سخته برا همراه داشتن 

عقده هاتو یهو خالی نکن . این کار حیوناست 
اول بگم ..طلسم دعا یه حقه کثیفه و خود طلسم نویس ها هم نمیدونن تهش چی میشه حتی مردن اون شخص .دعا هم ج ...

دعا جز دسته ی طلسم به شمار نمیاد احتمالاً اون چیزی که مد نظر شماست دعای سیاه است ( یا همون طلسم یا همون جادوی سیاه مثل طلسم جدایی ، طلسم دشمنی ، طلسم مرگ ، طلسم از بین رفتن دارایی ) 

چون ما دعای سفید ( یا طلسم سفید یا جادوی سفید ) هم داریم مثل همین دعاهای معمولی که دعانویسای قرآنی و خدا ترس مینویسن برای دفع نظر و دفع ترس و آیه های قرآنی ) و یا حرز امام جواد علیه السلام ، سوره ی ( بقره و جن و صافّات ) ، یس ، الرحمن ، طه ، کوثر ، مریم ، یوسف ، چهار قل ، ( ذاریات و  مزمل و طلاق و انشراح ) ،  حدیث کسا ، دعای فرج ( زیارت عاشورا و دعای علقمه ) دعای معراج ، دعای قاموس ، دعای مشلول ، نماز باطل سحر حضرت زهرا سلام الله علیها ،

یا فلانی به خدا سپردمت ، علی یارت ، ذکر پنج تن ؛ فلانی مواظب خودت باش ؛  نماز استغاثه ی حضرت زهرا . 

ذکر یا ودود روزی ۱۰۰۱ بار جهت محبت میان زن و شوهر ، خواندن با وضو سوره مبارکه ی نسا جهت آشتی میان زن و شوهر ، 

موقع خواب ۳ بار سوره توحید خوانده شود + ۱۰۱ بار ذکر یا مُجیب ( برای همیشه ) 

اینا همه جادوی سفیده مخصوصا اگه به صورت چله ای باشه مثلا بقره ۴۵