2777
2789
عنوان

بچه ها با یک پسره که ۸ سال از خودم کوچکتره روزی

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم دوباره بگردم دختر پیدا کنم.

من بودم با دختر کار می‌کردم تو چه برنامه ای میری؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
دیروز داشت راجبه دوست های مجازی که بیخطرن حرف میزد من گفتم من اصلا به دوستی فکر نمیکنم فقط دنبال راب ...

توهم هیزم تو آتیشش میندازی دیگه، هرچی گفت محل نده فقط از درس صحبت کن،چه لزومی داره طرز فکرت رو براش توضیح بدی؟ که ازدواج و اینا

شاملو میگوید: بترس از او که سکوت کردوقتی دلش را شکستی او تمام حرفهایش را جای تو به خدا زد.... وخدا خوب گوش میکند وخدبتر یادش میماند خواخد رسید روزی که، خدا تمام حرفهای او را سرت فریاد خواهد کشید و تو آنروز درک خواهی کرد که چرا گفته اند: دنیا دار مکافات است......
وقتی میری با جنس مخالف ته‌اش وابستگی و بی‌آبرویی است

اینکه این پسره واسه استاتر بدردنمیخوره رو قبول دارم چون ۸ سال کوچیکتره

ولی اینکه ارتباط با جنس مخالف باعث بی ابرویی باشه رو قبول ندارم

نی نی یار منو تعلیق نکن😐🤲
Chat english

به نظر من که با دختر کار کن بیشتر حرفاش انگار فکرتو مشغول میکنه

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
عزیزم ارتباط با جنس مخالف بد نیست  ولی این پسره بخاطر این بدردنمیخوره که ۸ سال از تو کوچیکتره ...

اره من اصلا به این پسره فکر نمیکنم چون تازه نامزدمو ازدست دادم ولی حرفاش ناراحتم کرد برا همین تاپیک زدم

وا چیه همین حالا هم وابسته شده برو از خودش بپرس

عزیزم من ۴۰ سالمه تازه نامزدمو از دست دادم با پسرهام زیاد کار انجام دادم اصلا به همین راحتی وابسته نمیشم ناراحت شدم از حرفاش .چرت وپرت میگه