2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاین کمک

46 بازدید | 2 پست

خانوما چرا انقدر آموزش و پرورش بی در و پیکر شده قبلا هم بود ولی الان مصیبت شدههههه  که وارده اینه معلم دختر من میاد آموزش مسائل ج ن س ی رو توی استوری هاش یاد میده مخاطبش هم متوسطه اول و دومه بابا من شاید نخواهم الان دخترم این مسائل رو تو یادش بدی چرا میزنید ریشه ها رو خراب میکنید آموزش و پرورش یه وزارت حیاتیه برای آینده بچه ها هر چی آدم بی سواده از رشته های مختلف با سطح سواد دانشگاه های مختلف گرفتن یعنی افتضاح از نظر شعور انسانی اندازه یه .....هم نمی فهمن چرا واقعا الان هم ۳۴ هزار نفر معترض هم بهشون اضافه شد

خدایا خودت به فریاد برس

این همه مادر و پدر وقت میذارن یه عده از خدا بی خبر میان بنیان خانواده رو بهم میزنن چرا معلما غربال نمیشن توی آموزش و پروش ببینن توی چه سطحی از نظام فکری قرار دارن معلمی یعنی یه مسئولیت توی معلم داری اندیشه یه جامعه رو میسازی حواست رو جمع کن قاعدتا هر چی مسئول باشی وظیفه ات بیشتر میشه به مدیر مدرسه دخترم یه همچین پیامی دادم

خدایا خودت به فریاد برس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.