2777
2789

سلام.نزدیک ۳ساله یک آقا پسری همش ابراز علاقه میکنه ومن ردش میکنم

تمام شرایطی ک میخوام رو داره ازش خوشم نمیومد ولی خب الان خوشم میاد

و تنهامشکلم اینه ک نمیتونم اعتمادکنم نمیدونم چیکارکنم ب کسی اعتمادندارم فک میکنم خیانت میکنن

قبلا انقد بدبین نبودم الان ب همه شک دارم چیکارکنم🤦🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کسی خیانت دیدی یا داستان خیانت شنیدی؟ اگه فکر میکنی میشناسیش و باهاش اوکیی و آدم خوبیه ولی از خیانتش میترسی باید به روانشناس مراجعه کنی

اوّلِ اين امّت، با «زهد» و «يقين» ساخته شد و آخر آن، با «بخل» و «آرزو» نابود مى شود...
حسش توی این ۳ سال اگ مداوم بوده اوکیه میتونی اشناتر شی باهاش  نه که همه کاری کرده باشه تو این ...

اخه قبل اینکه منو بشناسه با دوستم بود

البته الان دیگه دوستم نیس

میترسم دختره وقتی بفهمه فک کنه من بهش خیانت کردم و بخوادزندگیموخراب کنه

از کسی خیانت دیدی یا داستان خیانت شنیدی؟ اگه فکر میکنی میشناسیش و باهاش اوکیی و آدم خوبیه ولی از خیا ...

قراربود باپسرعموم ازدواج کنم و فهمیدم آدم دوروییه و ب کسی اعتمادندارم دیگه میگم وقتی پسرعموم ک انقد بهش اعتمادداشتم اینطوربود بقیه هم اینطورن

قراربود باپسرعموم ازدواج کنم و فهمیدم آدم دوروییه و ب کسی اعتمادندارم دیگه میگم وقتی پسرعموم ک انقد ...

پس دلیلش اینه ... منم از ازدواج خیلییی میترسیدم طوری که تا سال پیش حرفش میشد گریه ام میگرفت مامانم اصلا نمیگفت خواستگار دارم یا نه خودش رد میکرد از بقیه میشنیدم ... بخاطر رفتار بد بابام با مامانم بود مامان بابام نمیتونن بدون جر و بحث باهم صحبت کنن ... ولی امسال چندتا از هم سن و سالام و دور و بریام مزدوج شدن شیمی بینشونو دیدم کم کم ترسم ریخت شما بگرد تو فامیل و دوستان کساییکه خوشبختن رو ببین باهاشون بگرد حتما پیش مشاورم برو ایشالله درست میشه

اوّلِ اين امّت، با «زهد» و «يقين» ساخته شد و آخر آن، با «بخل» و «آرزو» نابود مى شود...
پس دلیلش اینه ... منم از ازدواج خیلییی میترسیدم طوری که تا سال پیش حرفش میشد گریه ام میگرفت مامانم ا ...

خداروشکر ک ترستون ریخته امیدوارم منم بتونم اعتمادکنم
من خانواده خوبی دارم خداروشکر

ولی نمیتونم ب کسی اعتمادکنم شایدبخاطرهمون پسرعمومه و فک میکنم همه دروغ میگن

خداروشکر ک ترستون ریخته امیدوارم منم بتونم اعتمادکنم من خانواده خوبی دارم خداروشکر ولی نمیتونم ب کس ...

من ترسم کامل نریخته هنوز فکرش باعث میشه تپش قلب بگیرم ... قطعا بخاطر جریان پسرعموتونه کنارش فیلما و سریالا و نی نی سایت که چپ و راست توش از خیانت میگن هم میتونه باشه وگرنه آدم بی دلیل رفتار غیرمنطقی از خوش نشون نمیده ...