2777
2789

یک دوست پیدا کردم اینترنتی باهم  هر روز یک ساعت زبان میخوانیم پسره ۷ سال از من کوچکتره. امروز میگفت برای اینکه مکالمه ات قوی تر بشه برو با خارجی های که مروج دین مسیحیت هستند شروع کن حرف زدن گفت اونا تا دلت بخواد باهات مکالمه کار میکنن گفت من خودم با یک دختره فرانسوی دوسال دوست شدم اون فرانسویمو فول کرد بعد با احترام ازش جدا شدم .الانم حتی باهاش حرف میزنم و مشکلی نیست .بهش گفتم ادم با کسی دوست نمیشه مگر برای آشنایی ازدواج اونم مدت کم و دوم چرا مروجین یک دین دیگخ رو بزارم سر

خوب هر دو یه نظر و عقیده رو نداریدحرف هیچکدومتون درست نیست

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این که با کسی دوست نمیشه دیدگاه شماست اما این که اون اقا به دلیل سواستفاده پارتنر عاطفی یه نفر شده ...

اره چقدر چیپ.ادم بخاطر تقویت زبان خودشو به دیگران اویزون کنه تازه بگه با احترام جدا شدم دختره ناراحتم نیست.

این که با کسی دوست نمیشه دیدگاه شماست اما این که اون اقا به دلیل سواستفاده پارتنر عاطفی یه نفر شده ...

من عکس یک شهیدم گذاشته بودم رو پروفایلم میگه تو خیلی مذهبی اینجا تو فرانسه جامعه مذهبی ها خیلی پرحرفند بهشون لینک شو تا صبح باهات میحرفند خیلی بدم امده انگار مذهبی ها یک مشت اشکولند

با آدمهای دیگه الکی دوست بشم اونم تو سن ۴۰ سالگی.خوب که چی بشه؟

واییی چرا حالا اینقدر عصبی میشی

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

خوب حرف من کجاش غلطه

وقتی یه تاپیک میزنی انتظار انتقاد های غیر دلخواهتم داشته باشه 

هدت تو یادگیریه نه چیز دیگه 

وقتی یه تاپیک میزنی انتظار انتقاد های غیر دلخواهتم داشته باشه  هرفت توعه یادگیریه نه چیز دیگه& ...

دوماه پیش نامزدیم بهم خورد خیلی اعصابم متشنج فقط میخوام کسی درگیری عاطفی برام پیش نیاره و راه خودمو بزن.یک عالمه آسیب خوردم .ببخشید