2777
2789
عنوان

فکر کنم بابام معتاد شده 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1139 بازدید | 36 پست
احتمالش متاسفانه بالاس😔

ب نظرت به نامزدم بگم؟😭

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا ک چیزی نیس. ایشالا دردایی ک من کشیدم تو نکشی.. روزایی ک من دیدم تو نبینی.با دل شکسته براتون دعا میکنم🌸

بیایم انسان باشیم، مهربان باشیم، محبت کنیم، فارغ از ملیت و قومیت همه برادر باشیم، هممون یکی هستیم همدیگه رو دوست داشته باشیم🌺🦋 چقد اینجوری دنیا قشنگ تر میشه🌱
چطوری ترک کرد؟؟😭

۸ سال مواد میکشید 

بعد دیگه عموم بردش تهران تو کمپ ترکش داد 

البته بابام خودش میخواست ترک کنه چون واقعا دیگه از معتاد بودن خسته شده بود اینم بگم تا خودت نیخوای ترک کنی هیچ وقت نمیتونی ترک کنی باید فقط خودت بخوای 

یه آزمایش ادرار بگیرین ازش لازم نیست حتما به بابات بگی واسه اعتیاده  بگو واسه چکاپ

میترسم 😭

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))
چی شد خوب شد بهم بگو لطفا  من الان درگیرشم

اره عزیزم ۸ سال مواد میکشید الان ۱۰ سال پاکه 

اون موقع ها لاغر شده بود 

خیلی اعصبانی بود همش مامانم رو میزد 

کلا دیوانه شده بود دیگه خودش خواست ترک کنه🙂

نه فعلا اونا قاطی نکن درست نیس

چشم

اره عزیزم ۸ سال مواد میکشید الان ۱۰ سال پاکه  اون موقع ها لاغر شده بود  خیلی اعصبانی بود ...

کمپ رفت ؟ کلاس میره؟

مواد مصرفی چی بود

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷