2777
2789

تا حالا شده ازمایش بتاتون منفی شه ولی حامله باشین؟ ممکنه ازمایش بتا اشتباه کنه

تواگر ماه شوی من شب یلدای تو هستم🌙تواگرمهرشوی من گل خورشید پرستم🌞تومشومهرمشوماه همین باش که هستی💖ومرانیزهمین آینه میدار که هستم🌈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مشکل و سوال منم هست الان ۱۹ روزه تاخیر پریودی دارم. بتا دادم روز ۱۵ پریودی منفی بود. درد زیر شکم دارم تیر میکشه ول میکنه ، یجوری کمرم درد میکنه بعضی وقتا فک میکنم پریود میشم ولی نمیشم. سونو هم همون موقع رفته بودم کیست نداشتم و همه چی نرمال بود😑 چیه آخه

با وجود خدا هر غیر ممکنی ممکن میشود، خدایا خودت میدونی..❤❤❤❤
من تاحالا نشنیدم چند روز تاخیر داشتید؟ من سه روز تاخیر داشتم بی بی چکام مثبت شد ولی آزمایشم منفی

منم بی بی چکام مثبت شد ازمایش دادم منفی شد..ولی سر گیجه و درد زیر شکم دارم دوباره ازمایش دادم گفتم شاید زود بوده

تواگر ماه شوی من شب یلدای تو هستم🌙تواگرمهرشوی من گل خورشید پرستم🌞تومشومهرمشوماه همین باش که هستی💖ومرانیزهمین آینه میدار که هستم🌈
این مشکل و سوال منم هست الان ۱۹ روزه تاخیر پریودی دارم. بتا دادم روز ۱۵ پریودی منفی بود. درد زیر شکم ...

بی بی چک ندادی؟

منم بی بی چکام مثبت شد ازمایش دادم منفی شد..ولی سر گیجه و درد زیر شکم دارم دوباره ازمایش دادم گفتم ش ...

منم بی بی چکم مثبت شد اونم دوتا رفتم از منفی شد بعد بی بی چکم فرداش زدم منفی شد

منم بی بی چکام مثبت شد ازمایش دادم منفی شد..ولی سر گیجه و درد زیر شکم دارم دوباره ازمایش دادم گفتم ش ...

منم علائم داشتم

با توجه به بارداری قبلیم فک میکردم که صددر صد باردارم ولی آزمایش منفی شد

حالا شما چند روز تاخیر داشتید؟

بی بی چک که مثبت بشه باید آزمایش خون هم مثبت بشه چون اول هورمون بارداری وارد خون میشه بعد جذب کلیه ها و وارد ادرار میشه که بی بی چک مثبت نشون میده

منم علائم داشتم با توجه به بارداری قبلیم فک میکردم که صددر صد باردارم  حالا شما چند روز تا ...

من تنبلی تخمدان دارم خیلی وقته پریود نشدم بقیه گفتن انگار حامله ای چنتا بیبی چک زدم مثبت شد ولی ازمایشم منفی شد بقیه میگن جای معتبر ازمایش ندادی شاید اشتباه باشه

من تنبلی تخمدان دارم خیلی وقته پریود نشدم بقیه گفتن انگار حامله ای چنتا بیبی چک زدم مثبت شد ولی ازما ...

بتاتون چند بود؟

تاخیر پریودتون چند وقته؟

انشاالله برید آزمایش بدید با خبر خوش بیاید تاپیک بزنید

براتون صلوات میفرستم🌱

بتاتون چند بود؟ تاخیر پریودتون چند وقته؟ انشاالله برید آزمایش بدید با خبر خوش بیاید تاپیک بزنید ب ...

بتامو نگاتیو زده بود عدد نزده بود

بتاتون چند بود؟ تاخیر پریودتون چند وقته؟ انشاالله برید آزمایش بدید با خبر خوش بیاید تاپیک بزنید ب ...

ممنونم دو هفتس از سرگیجه و درد رحم کلافه شدم