2777
2789
عنوان

دوباره بايد سقط كنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2467 بازدید | 57 پست
عزیزم جنین و بدین آزمایشگاه علت سقط مشخص بشه احتمالا اسپرم همسرتون مشکل داره 

اون سري دادم اما فقط گزارش شد كه اينا محتويات بارداري بوده كه اينو خودمونم ميدونستيم

شوهرم ازمايش بده متوجه ميشيم؟ 

درمان داره؟

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه سقط داشتم قلبش دیگه نزد سقط شد ۳شب بیمارستان بودم 

من الان سقط دوممه 

خدا ميدونه چه حالي هستم 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
دکتر احمدی خیلی خوبه  نصیری هم خوب بود که دیگه نیستش  ببین چغادک یه دکتر داره میگن خیلی ...

فاميلي چغادكبه نميدوني؟ واسه سقط ميرن پيشش؟

اون سري دادم اما فقط گزارش شد كه اينا محتويات بارداري بوده كه اينو خودمونم ميدونستيم شوهرم ازمايش ب ...

آره حتما ببرید آزمایش طبق مطالعاتی که داشتم سقط های توقف و عدم تشکیل قلب ۸۵ درصد به علت مشکلات اسپرمی هستش

تیکر تولد وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

نمیدونم چی بگم عزیزم  قطعا شرایط خیلی سخت و ناراحت کننده ای رو هم از لحاظ جسمی هم روحی تجربه ک ...

خيلي دلم ميخواد اينكارو بكنم

امشبم خيلي بررسيش كردم

اميدوارم شوهرم هم قبول كنه

فاميلي چغادكبه نميدوني؟ واسه سقط ميرن پيشش؟

میپرسم بهت میگم 

دوست خودم یه سقط داشت که اونم بزور باردار شده بود 

رفت زیر نظرش جواب گرفت 

خیلی تعریفشو شنیدم خودم به دوستم معرفیش کردم 

💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂
يعني هيچكي اينجا با من همدرد نيست؟

چرا من هستم چهار ساله ازدواجم با غصه بچه همراه بود یکی سقط کردم دومیشو بازم مشکل داشت دیگه نیومد الانم مشکل قلبی داره ولی شکر خدا خوبه منم خیلی یختی کشیدم انشالله که مشکلت حل بشه و دامنت سبز بشه الهی امین تورو خدا برای پسر منم دعا کنین شفاش بده خدا 

منم دوبار بخاطر تشکیل نشدن قلب سقط کردم ،😔

عزيز دلم

الهي خدا دامن سبز كنه

چرا من هستم چهار ساله ازدواجم با غصه بچه همراه بود یکی سقط کردم دومیشو بازم مشکل داشت دیگه نیومد الا ...

عزيزم خيلي ناراحت شدم

خدا پسرتو شفا بده