2777
2789
عنوان

شوهر چشم چرون

| مشاهده متن کامل بحث + 4569 بازدید | 37 پست

خواهرت چقدر خوش شانس بوده با سه تا بچه باز شوهر کرده و خداروشکر چ شوهر خوبی که سه تا بچه رو‌پذیرفته .من سه تا بچه دارم منو باباشون واقعا بعضی جاها کم میاریم بااینکه بچه های خودمونن 

خواهرت چقدر خوش شانس بوده با سه تا بچه باز شوهر کرده و خداروشکر چ شوهر خوبی که سه تا بچه رو‌پذیرفته ...

چی بگم.... خواهرم اگه خوش شانس بود آنقدر بدبختی نمی‌کشید.... میتونس الان با شوهرش بچه های مشترکشون رو بزرگ کنن.... بازم از هر جهت نگاه کنیم خودمون خوشبختریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم.... خواهرم اگه خوش شانس بود آنقدر بدبختی نمی‌کشید.... میتونس الان با شوهرش بچه های مشترکشون ر ...

نگو عزیزم ......همینکه الان میگی شوهر خوب نصیبش شده یعنی خدا خیلی هواشو داره ....ب تلافی اون اذیتایی ک دید

خواهرم از دست شوهرش خیلی گریه میکرد می‌نالید همیشه ..... من که همیشه آرزوی مرگشو میکنم..... خواهرم میگه بهش تذکر میدادم با کتک جواب میداد..... انشالله همیشه دلش پر غصه باشه... ما تا زمانی که طلاق نگرفتن نمیدونستیم دست بزن هم داشته وقتی طلاق گرفتن خواهرم گف..... 

خواهرای گلم اگر دیدین شوهرتون اینجوریه حتی شب عروسی هم اگر بود بهم بزنین هرجا ک فهمیدین همون لحظه به ...

به خدا منم روز عروسیم با گریه بود تو اراشگاه جوری بغض کرده بودم اشک تو چشمام جمع شده بود همه فهمیدن ولی من میخواستم از خونه پدریم فرار کنم