2777
2789
عنوان

غذا نخوردن بچه

109 بازدید | 6 پست

سلام .دختر خواهرم ۲/۵ سالشه و مدتیه غذا نمیخوره ، البته توی گلوش افت زده و اذیته ، مامانش مجبوره تو خواب بهش شیر بده ،چون تو بیداری غذا نمیخوره و شیر هم نمیخوره، یا به سختی و با هزار وعده و بازی و گول زدن به زور یه چندتا قاشق غذا میخوره، برا همین مامانش دیگه مجبور میشه وقتی بچه خوابید تو خواب بهش شیشه شیر بده بخوره. بچه فقط خودش میره کمی اب میخوره

مادرا خواهش میکنم راهنمایی کنید 

چیکار کنیم با غذا نخوردن این بچه

وزنش کم شده

تروخدا راه حل بدید

از تجربه های مفیدتون بگید 

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

هیچی دوست نداره ؟

تخم مرغ آبپز 

شیر برنج 

موز 

ارده شیره 

نون بپزه 

همه چیز رو امتحان کنه ببینه کدومو دوست داره 

غذاها رو بچینه تو ظرفای بچه گانه 

کارتون پخش کنه براش سرش گرم بشه 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
هیچی دوست نداره ؟ تخم مرغ آبپز  شیر برنج  موز  ارده شیره  نون بپزه  ...

نه متاسفانه خیلی بد غذاش ، مادرش خیلی افسرده شده 

الانم که گلوش آفت زده و نمیتونه غذا چرب بخوره

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه متاسفانه خیلی بد غذاش ، مادرش خیلی افسرده شده  الانم که گلوش آفت زده و نمیتونه غذا چرب بخور ...

برده دکتر ؟

نمیدونم 

ببره دکتر براش شربت اشتها بنویسه

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤