2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیشده؟

گگیگیر یه شوهر معتاد افتادم موادش نرسیده امشب بهش اول ک گوشیمو میخاست گرو کنه داد بیداد کردم بعدش اخم تخم کرد عین یه بمب درحال ترکیدن یکی دو ساعت گذشت هر لحظه ممکن بود پاشه بزنتم بعد اونم الان هعی میره بیرون میاد فوشم میده خیلی میترسم خودمم تازه زایمان کردم با این وضعیت اگه بزنتم معلوم نیس نوزادم زیر دست پا چی ب سرش میاد😭😭😭

شب هایی در زندگی ام بود که خیال میکردم زیر بار رنج و اندوه متلاشی خواهم شد ولی صبح شد..

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop
امشبم میگذره ،تموم می‌شه و بیخیالی میرسه ،اونقد بیخیال میشی که میگی چرا خودم ‌رو زجر میدادم ،دو ...

انقدر حالم بده از استرس وحشت دست پام دارن میلرزن نمیتونم حتی بنویسم فقد من از این ک میگن مرد تکیه گاه خانوادس هیچ درکی ندارم 😔تا بوده مایه ترس وحشت ما بوده نه تنها خودم بلکه بچه هامم ازش وحشت دارن هیچوقت نتونست یه همسر و یه پدر باشه امشب فقد دلم میخاد کاش جای رو داشتم کاش کسیو داشتم ک از دست این روتنی نجاتمون میداد

شب هایی در زندگی ام بود که خیال میکردم زیر بار رنج و اندوه متلاشی خواهم شد ولی صبح شد..

ددردرک میکنم منم فقد امشب نیس ولی انقدر شب بعد دیگه واقعا از سرم زیاده نمیکشم خدایی چقدر میخاد این زندگی زجرم بده حالا من ب درک بچه هام گناهشون چیه اخه😔😭

انقدر حالم بده از استرس وحشت دست پام دارن میلرزن نمیتونم حتی بنویسم فقد من از این ک میگن مرد تکیه گا ...

نمیدونم دقیقا مشکلتون چیه ،ولی چرا چند روزی تنهاش نمیزاری ؟شده خونه خاله عمه ،اگه جایی نداری

گگیگیر یه شوهر معتاد افتادم موادش نرسیده امشب بهش اول ک گوشیمو میخاست گرو کنه داد بیداد کردم بعدش اخ ...

نمیتونی جدا بشی؟

وقتی میبینی اینطوریه برو تو اتاق در و قفل کن😔