2777
2789
عنوان

پای بسته جنین

2306 بازدید | 20 پست

بچه ها کسی بوده ۲۳هفته پای بچه بسته باشه نفهمن چیه ۱۸هفته برا من احتمال دختر داد پاش جم بود الان ۲۳هفتم میگم بازم برم پاش جم باشه چی دوس دارم قطعی بگن چیه

دیگه همش جمع نمیشه که ،برو میگن ولی ۱۸ هفته قطعیه ،،اینم بگم که جنسیت رو از اندام داخلی جنین تشخیص م ...

آخه اگه رحم دیده چرا باز احتمال داده چرا تو برگه سونو نمینویسن رحم تخمدان اینا از رو آلت بچه میگن به من گفت احتمالا دخترا ولی برا اینکه مطمئن شیم هفته بعد باز بیا که من نرفتم فعلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه همش جمع نمیشه که ،برو میگن ولی ۱۸ هفته قطعیه ،،اینم بگم که جنسیت رو از اندام داخلی جنین تشخیص م ...

اصلا رحم و تخمدان چک نمیکنن عزیزم به هیچ عنوان حتی اسمی ام برده نمیشه ازشون تو سونو

آخه اگه رحم دیده چرا باز احتمال داده چرا تو برگه سونو نمینویسن رحم تخمدان اینا از رو آلت بچه میگن به ...

عزیزم احتمالا دختره ولی بازم برو خیالت راحت بشه میخوای خرید کنی 

ان شاالله اونی که میخوای باشه 

عزیزم احتمالا دختره ولی بازم برو خیالت راحت بشه میخوای خرید کنی  ان شاالله اونی که میخوای باشه ...

خالم منو دیده میگه دکتر الکی گفته تو صورتت قشنگ شده پسره حالا این سریع برم ببینم چیه خودشو نشون میده فضول بچه

خالم منو دیده میگه دکتر الکی گفته تو صورتت قشنگ شده پسره حالا این سریع برم ببینم چیه خودشو نشون میده ...

عزیزم به این چیزا نیست که منم باردارم همه میگن چقدر سفید شدی پوستت شفاف شده و شکمت فلانه ولی دختره 

اصلا به حرف بقیه نباش 

اصلا رحم و تخمدان چک نمیکنن عزیزم به هیچ عنوان حتی اسمی ام برده نمیشه ازشون تو سونو

تمام اندام های داخلی چک میشه گلم ،،دکتر من ۱۳ هفتگی جنسیت پسرمو تشخیص داد چون پسر داخل شکمش کیسه بیضه تشکیل میشه

خالم منو دیده میگه دکتر الکی گفته تو صورتت قشنگ شده پسره حالا این سریع برم ببینم چیه خودشو نشون میده ...

کدوم شهری؟

خدا آن است که ما میخواهیم    کاش ماهم همان بودیم که خدا میخواست
تمام اندام های داخلی چک میشه گلم ،،دکتر من ۱۳ هفتگی جنسیت پسرمو تشخیص داد چون پسر داخل شکمش کیسه بیض ...

والا من دوتا بارداری داشتم پیش بهترینم رفتم پرسیدم گفت فقط الت تناسلی شرطه تو هیچ کدومم ننوشتن نشونه ای از رحم یا تخمدان دیده شده من دکتر دیدم به سرش قسم میخوردن همین امسال تا ماه هشت جنسیت اشتباه گفته خود دکتر باورش نشده اشتباه کرده چون اصلا رحم یا تخمدانی نمیبینن 

والا من دوتا بارداری داشتم پیش بهترینم رفتم پرسیدم گفت فقط الت تناسلی شرطه تو هیچ کدومم ننوشتن نشونه ...

درسته تو سونو نمی‌نویسند، نمیشه که تک تک اعضا رو بنویسن تو برگه ،فقط اگه عضوی مشکل داشته باشه قید میشه،، استثنا پیش میاد بعضی اوقات، ولی به دکتر هم خیلی بستگی داره، ،دکتری که اعضا رو چک نکنه که دکتر نیست، سونو میری واسه چی؟ که سلامت بچه رو مطمئن بشی ،فقط ظاهر که اطلاعات کامل نمیده ،،مثل پسر من یه کلیه اش مشکل داشت از همون ماه های اول اونوقت دکتر باید میگفت ما با کلیه کار نداریم؟از همون اول دکتر سونو به من گفت