2777
2789
عنوان

به نظرتون این کفشا خوبن؟؟ شوهرم گفت زشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری با زشت و زیباییش ندارم

ولی فوق العاده راحت هستن

انگار رو ابرا راه میری

خیلی خوش پا هستن

عالین

البته اگه فیک نباشن

بنددار شو بخر خوشگلن

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
کاری با زشت و زیباییش ندارم ولی فوق العاده راحت هستن انگار رو ابرا راه میری خیلی خوش پا هستن عال ...

اینا جزو معدود کفشایی هستن که فیکشونم راحته ☺️ آخه من هر دوشو دارم 😄

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

شاهد از غیب رسید

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

اِ پس خوبن، من سنم 27شوهرم میگه اینا به تو نمیخوره 😅من زیاد اسپرت نمیپوشم ولی الان دیگه خسته شدم دنبال یه کفش راحتم

کاری با زشت و زیباییش ندارم ولی فوق العاده راحت هستن انگار رو ابرا راه میری خیلی خوش پا هستن عال ...

منم ی جفت دارم...ب شدت راحته....لعنتی هیچیشم نمیشه.....۳_۴دفعه هم انداختم توماشین

اِ پس خوبن، من سنم 27شوهرم میگه اینا به تو نمیخوره 😅من زیاد اسپرت نمیپوشم ولی الان دیگه خسته شدم دن ...

من ۴۲ سالمه 😆 همیشه کتونی پامه. شبیه این یه قرمز دارم، یه زرد و مشکی.

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...