آیدا۰۰ مدیر عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 250 عنوان بیاین کمی دردودل کنیم دلم اندازه یه دنیا گرفته | مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 20 پست بچه ها چیکار کنم شوهرم اونقدر دلمو شکسته اگه بچه هام نبودن ازش طلاق میگرفتم 1401/05/28 | 00:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیدا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 250 جلو مامانتم اینجوری بود.؟ اره بابا حیوانی مامانم بعد از رفتن از خونم ۸ کیلو کم کرده بود از ناراحتی
ماماکیانجون عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 1134 چقد مثل منی واقعا خیلی سخته ادم غماش غصه هاش تو دلش بمونه.. عین اون دختر بچه های کوچیک میمونم منتظرم شوهرم بیاد بهم بگه چیشده واسم خودتو خالی کن منم بشینم زار زار گریه کنم حرفامو بگم ولی حیف اونطوری نیس همه اینا محبت اوجوری عقده شده برام..انکاری کمبود محبت گرفتم.
آیدا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 250 واقعا خیلی سخته ادم غماش غصه هاش تو دلش بمونه.. عین اون دختر بچه های کوچیک میمونم منتظرم شوهرم بیاد ... مگه میشه چیزی بهشون گفت زودی دعوا راه میندازن هوار میکشن
ماماکیانجون عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 1134 مگه میشه چیزی بهشون گفت زودی دعوا راه میندازن هوار میکشن اره والا..من قبل نامزدیم با شوهرم دوسال دوست بودیم اونموقع واقعا چقد به حرفام گوش میکرد چقد نازمو میکشید پشت تلفن روزی فقد چندساعت حرف میزدیم الان که ۶ساله عروسی کردیم روزش اگه ده دقیقه درست حسابی حرف بزنیم