hammraz مدیر استارتر عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 885 عنوان خانوما نگرانم خواهش میکنم بیاین به راهنماییتون احتیاج دارم 145 بازدید | 3 پست من رفتم دکتر برام پماد کلوتریمازول داد الان پنج شبه استفاده میکنم اصلا ترشح ندارم هیچی از پماد هم نیومده بیرون 🥺البته داخل پرانتز بگم قبلا هم ترشح نداشتم فقط نزدیک پریودیم ترشح دارمقضیه چیه ؟این پمادا کجا میره؟؟😢😢 هر انسانی در حال نبرد با دشواریهای زندگی خودشه،با هم مهربان باشیم و اگر نمیتوانیم حداقل زخم نزنیم.🖤🥀 1401/05/27 | 21:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیوشامنم عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 5521 مگه میشه نیاد بیرون قطعا موقع اجابت مزاج دفع شده و متوجه نشدی .منم دقت میکنم متوجه میشم دفع میشه
hammraz مدیر استارتر عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 885 مگه میشه نیاد بیرون قطعا موقع اجابت مزاج دفع شده و متوجه نشدی .منم دقت میکنم متوجه میشم دفع میشه هیچی بیرون نیومده باور کن من اتفاقا حواسم بود 😟ای خدا حالا چکار کنم😭😭 هر انسانی در حال نبرد با دشواریهای زندگی خودشه،با هم مهربان باشیم و اگر نمیتوانیم حداقل زخم نزنیم.🖤🥀
نیوشامنم عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 5521 هیچی بیرون نیومده باور کن من اتفاقا حواسم بود 😟 ای خدا حالا چکار کنم😭😭 عجیبه !