آدمک آخردنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیا به تماشاست بخند/دلتنگم و با هیچ کسم میل سخن نیست کس درهمه افاق به دلتنگی من نیست/صدبار بشکنم گچ میگیرم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیز دلم چرا حس میکنی شما عاشق شدید طرف مقابل هم میتونه عاشق بشه . خوشگلم شما اول راهی ، چرا برای آینده ات تصمیم های بزرگی نمیگیری وقتی که به موفقیت رسیدی با دیدن شما حسرت بخوره که چرا شما از دست داده .
سلام عزیز دلم چرا حس میکنی شما عاشق شدید طرف مقابل هم میتونه عاشق بشه . خوشگلم شما اول راهی ، چرا ...
نه فقط مگه من چمه؟منو نمی خواد
حالم خوب نیس.
آدمک آخردنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیا به تماشاست بخند/دلتنگم و با هیچ کسم میل سخن نیست کس درهمه افاق به دلتنگی من نیست/صدبار بشکنم گچ میگیرم
ببین عزیز من ، من خودم داخل ی دو راهی عاطفی ام . تاپیک زدم و ماجرا گفتم . کسی عاشقم اما من حسی هم پایه نسبت به ایشون ندارم .ایشون از هیچ کسی چیزی کم ندارند اتفاقا فردی موفق ،محترم و قابل اعتماد . میدونم روزی برای پس زدنش هم ناراحت میشم