2777
2789
عنوان

حس نخواسته شدن خیلی بده

92 بازدید | 9 پست

حتی دیگه از خودم خوشم نمیاد

چون من بهش حس  داشتم

اون نداشت

لعنت به من

آدمک آخردنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیا به تماشاست بخند/دلتنگم و با هیچ کسم میل سخن نیست کس درهمه افاق به دلتنگی من نیست/صدبار بشکنم گچ میگیرم

یاد این جمله افتادم

" چه زجری میکشد برای ماندن برگی که درختش دیگر او را نمیخواهد..."

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درک  میکنم  چقدر سخته  عزیزم 

منم  دو سالِ دلو   به  یکی  باختم 

ولی  از حس طرفم  بی خبرم  

به نظرم   این   بدترین  نوع  سردرگمی   هستش 💔

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️

سلام

عزیز دلم چرا حس می‌کنی شما عاشق شدید طرف مقابل هم می‌تونه عاشق بشه . خوشگلم شما اول راهی ، چرا برای آینده ات تصمیم های بزرگی نمیگیری وقتی که به موفقیت رسیدی با دیدن شما حسرت بخوره که چرا شما از دست داده . 

سلام عزیز دلم چرا حس می‌کنی شما عاشق شدید طرف مقابل هم می‌تونه عاشق بشه . خوشگلم شما اول راهی ، چرا ...

نه فقط مگه من چمه؟منو نمی خواد

حالم خوب نیس.

آدمک آخردنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیا به تماشاست بخند/دلتنگم و با هیچ کسم میل سخن نیست کس درهمه افاق به دلتنگی من نیست/صدبار بشکنم گچ میگیرم
نه فقط مگه من چمه؟منو نمی خواد حالم خوب نیس.

ببین عزیز من ، من خودم داخل ی دو راهی عاطفی ام . تاپیک زدم و ماجرا گفتم . کسی عاشقم اما من حسی هم پایه نسبت به ایشون ندارم .ایشون از هیچ کسی چیزی کم ندارند اتفاقا فردی موفق ،محترم و قابل اعتماد . می‌دونم روزی برای پس زدنش هم ناراحت میشم