2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم کتابشو داره. انگار بیشتر تو اروپا استفاده میشه. 

نمیدونم دقیقا چیه اما خیلی ازش شنیدم ک طب خوبیه اما از طرفی چون شناخته شده نیست گفتم ببینم کی تجربه درمان باهاشو داره

نمیدونم دقیقا چیه اما خیلی ازش شنیدم ک طب خوبیه اما از طرفی چون شناخته شده نیست گفتم ببینم کی تجربه ...

تو ایران چون طب سنتی و اسلامی هست کسی زیاد در مورد هو میو پاتی صحبت نمیکنه. طب آسیا و چین و هند هم درمان‌های خودشون رو دارن. بیشتر تو اروپا مطرح هست. 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
سلام گلم ن خوب نشدم همچنان دارم ،شماهم رماتیسم داری؟

من والا دارو شیمایی رو اثر نداشت داروی طب اسلامی پیش دکتر طب ایرانی اسلامی رفتم بهتر شدم الان یکماهی هم هس داروی همیوپاتی هم مصرف میکنم درد استخونم کم شده چون اصلا نمیتونستم از جا بلند شم

من پردنیزون میخورم  الان شما کلا دارو شیمیایی نمیخوری ؟

نه من شش ماه شیمایی استفاده کردم خوب نشدم معده درد کلی مشکل دیگم پیدا کردم دارو شیمایی کلا گذاشتم کنار شش ماه از تخت نمیتونستم بیام پایین رفتم طب اسلامی با داروهای اون آروم شدم  ولی کامل خوب نشدم الان رفتم سمنان پیش دکتر فاطمی مهر یکماه هس دارو همیوپاتم میخورم