2777
2789
عنوان

پوشک برای بچه هاتون چی استفاده میکنین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 40 پست
هر دوساعت اما شبا تا صب میزارم

سایز بزرگتر بگیر تا حجم بیشتری جذب کنه 

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
[QUOTE=249261686]چرا دنبال بخورش بود

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از لحاظ قیمتی چطور؟؟ 

فکر کنم مرسی ارزون تر باشه من قبلا کلا مولفیکس ومای بی بی استفاده میکردم یه مدت بخاطر یه مشکلی باید هر یه ساعت عوضش میکردم ب شوهرم گفتم یه پوشک ارزون قیمت بخر مرسی گرفته بود خیلی راضی بودم دیگه کلا مرسی میخرم

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

من اوایل مای بی بی اماالان دوماهه مولفیکس..ازلحاظ کیفیتی از مای بی بی خیلی بیشتر راضی بودم نرم تر وضخیم ترهست گرونترم هس..نمیدونم چطور پس داده واسه شما؟البته مولفیکسم خوبه خدایی

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
دنبال بخورش بود

از مادرت یاد گرفتی 

الانم داری یاد فرزندانت میای 

من چون بچم یکی دوماهه میترسم فله ایی بخرم حساسیت بده

من شنیدم خوبه دو نفر استفاده کردن حالا نمیدونم دیگه چطوریه

عزیزانم میشه برای براورده شدنه حاجتم صلوات بفرستین💔💔ممنون♥️
دنبال بخورش بود

چت هس حالا

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
بیا یاد فرزند تو هم بدن

بی بته نیستم مثه شما 

مگه بسته ب جثه کودک نیس یا بر اساس همون وزنش باید سایز پوشک بگیرم؟ 

من همیشه یه سایز بزرگتر میخرم .هم بچم راحت تره.هم چذب بالاتری داره ب نسبت