2777
2789
عنوان

میترسم 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 36 پست
فکر کنم حرف بدی زدم آخه خیلی اعصبانیم کرد حتی گفت تو اینجور کنی میرم پیش دختر دیگه ولی می‌دونم این ح ...

اون حرفهاش درست و خوب بوده؟

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با عرض معذرت اصلا دلیلت موجه نیست عزیزم مگه بچه ای  هی میگی میترسم

پای به خاطر اینا همسایه ها میترسم یدونه هم شوهرم بیش از حد فیلم ترسناک میبینع منو هم مجبور می‌کنه ببینم میگه هیچی نیست اینا و... می‌شوند پیشش میبینم انگار خیلی جالب همش چشامو می‌بندم موقع فیلم دیدن فقط می‌خنده 

خوب کاری کردی جواب دادی مادرشوهرت دیگه تیکه نمیندازه. نترس اصصصصلا میاد 

خدایا من یه اشتباهی کردم و برای اشتباهم دارم ساعتها و روزها و هفته ها و ماه ها و سالها تاوان پس میدم خدایا غلط کردم اشتباه کردم منو ببخش و ازین وضعیتی که توش گیرکردم نجاتم بده.گره زندگی من فقط به دست خودت بازمیشه. خدایا منو ازدست این روانی نجاتم بده به هرحالت که خودت صلاح میدونی که میدونم بهترینهارو برای بنده هات میخوای. لطفا برای آرامشم و رسیدن به آرزوهام دعام کنید حاجتتون روا. 
نه باید ازم دفاع می‌کرد جلو جاریم خیلی بد شدم من همش به اونا احترام میزارم 

پس اینقدر خودت رو کوچیک‌نکن

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
خاک برسر شوهر بی غیرتتت

شوهرم خودش این همسایه هارو لختی (کاملا )تو خونه با یه زنی دیده بود (مجرد هستن همشون )بعد اینا هم شوهرمو دیدن خندیدن زنه هم لخت بود اشاره کرده تو هم بیا 😭😭😭😭😭بعد رفته شکایت کرد شوهرم همین چهار روز پیش بود 

پای به خاطر اینا همسایه ها میترسم یدونه هم شوهرم بیش از حد فیلم ترسناک میبینع منو هم مجبور می‌کنه بب ...

عزیزم اخرش که چی ؟ تا کی میخوای متصل به این و اون باشی تا نترسی ؟

این که میگیم ولش کن زنگ نزن به نفع خودته وگرن زنگ زدن یا نزدن شما چه سود یا ضرری واسه ما داره 

ولی زنگ و پیام و منت کشی کردی بدون دیگه تا اخر عمرت شوهرت تا عصبی بشه قهر میکنه میره میگه این میترسه خودش زنگ میزنه حالا میل خودت 

من باردارم و استراحت مطلق همسرم چند روز مجبور شد بره سفر خونه بودم تنها هیچی ام نشد 

خوب کاری کردی جواب دادی مادرشوهرت دیگه تیکه نمیندازه. نترس اصصصصلا میاد 

چهار پنج ساله حتی دهنمو باز نکرده بودم انگار یدونه گفتم چرا این حرفو زدید براشون بی ادبی شده