2777
2789
عنوان

بزرگ شدن فولیکول وتخمک گذاری

1005 بازدید | 13 پست

سلام دوستان

من تنبلی تخمدان دارم هرچندماه یبار پریودمیشم تو سونوگرافی هامم همیشه میگه فولیکول های ریزومتعدد چیکارکنم که فولی هام بزرگ بشن؟ 

تو نی نی سایت دیدم که چقداز پیاز درمانی راضی هستن اما متاسفانه پرولاکتین دارم نمیتونم پیازدرمانی کنم

قرصم تموم شده بایدهفته آینده آزمایش بدم ببینم خوب شدم یانه

ببخشیدطولانی شد

لطفاراهنماییم کنین دوستان🙏❤️

منم پلی کیستکم اگراضافه وزن داری وزنت بیارپایین و پیاده روی ورزش کن پیازدرمانی واسه ماکه دارواستفاده میکنیم شایدخوب نباشه هرکسی هرچیزی گفت که خوب نیست

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پلی کیستکم اگراضافه وزن داری وزنت بیارپایین و پیاده روی ورزش کن پیازدرمانی واسه ماکه دارواستفاده ...

فولیکولای ریز یعنی کیست؟

اخه طب سنتی میگه واس تنبلی تخمدان و قاعدگی نامنظم پیاز درمانی جواب میده

فولیکولای ریز یعنی کیست؟ اخه طب سنتی میگه واس تنبلی تخمدان و قاعدگی نامنظم پیاز درمانی جواب میده

آره دیگه میشه سندروم تخمدان پلی کیستک فولیکول آزادنمیشه چون بالغ نیست میمونه ومیشه کیست های ریزاطراف تخمدان اون واسه کسایی میگن که دکترزنان نرن وازدارودکترزنان استفاده نکنن ممکنه این داروهاکه میخوریم وپیازدرمانی کنیم تداخل دارویی پیداکنه وبرعکس جواب بگیریم به دکترت اطمینان کن ودرمانت ادامه بده 

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
آره دیگه میشه سندروم تخمدان پلی کیستک فولیکول آزادنمیشه چون بالغ نیست میمونه ومیشه کیست های ریزاطراف ...

اهان ممنون عزیزم

پس فقط با ورزش وپیاده روی فولیکولام بزرگ میشن؟ 

من سری قبل لتروزل میخوردم تاثیری نداشت زمانیکه نخوردم شانسی همون ماه باردارشدم اماچون مشکل انعقادخون داشتم ونمیدونستم جنینم مُرد

اهان ممنون عزیزم پس فقط با ورزش وپیاده روی فولیکولام بزرگ میشن؟  من سری قبل لتروزل میخوردم تا ...

آخی عزیزم انشاالله زودترخدایه نینی سالم بهت بده آره باورزش وپیاده روی داروهاتم به موقع استفاده کن ویه چیزی هم که هست بخاطرپرولاکتین بالات هم هست چون تخمک بالغ نمیشه وبی کیفیت واسه پرولاکتین بالات ام آرآی هم شدی چندتابالاست پرولاکتینت

آخی عزیزم انشاالله زودترخدایه نینی سالم بهت بده آره باورزش وپیاده روی داروهاتم به موقع استفاده کن وی ...

قربونت عزیزم

نه ام آر ای نگفته دکتر

فقط ازمایش دادم 64 بود حالانمیدونم زیاد بالاس یانه

قربونت عزیزم نه ام آر ای نگفته دکتر فقط ازمایش دادم 64 بود حالانمیدونم زیاد بالاس یانه

خب رنج نرمالش زده توبرگه آزمایش پرولاکتینت کنترل بشه راحت ترتنبلی تخمدانت برطرف میشه اینجورحتی تخمک هم آزادکنی جون پرولاکتینت بالاست بی کیفیت انشاالله زودپرولاوکتینت کنترل میشه وزودباردارمیشی چیزی نیست که غیرقابل درمان باشه