2777
2789

فقط اینو خوب میدونم دیگ نمیتونم این درد و عذابو تحمل کنم جرئت ندارم حتی خودکشی کنم خدااا🖤🖤🖤🖤

مهربان باش شاید فردایی نباشد                                            شاید فردایی بود اما عزیزی نباشد:)                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا خدا به دلت ارامش بده عزیزم

ممنون عزیزم

مهربان باش شاید فردایی نباشد                                            شاید فردایی بود اما عزیزی نباشد:)                                 
اختلافتون سر چیه

ی سال و نیم شده شوهرم سراغی ازم نگرفته پدرم رفت خونشون سند ازدواج بیاره به بابام گفته من ی مرد بدبختم دخترت توی عالم رویاس آخه بعد اینهمه مدت باید این حرفو میزد صب تا شب نگا میکنم توی تل آنلاینه یواشکی با شماره ی قدیمی تل نصب کردم میبینم همش آنلاینه توقع هم داشتم بعد از ی سال خورده ای ی نفر پیدا کرده باشه مامانش میگه میخوام براش زن بگیرم دلم داره میپوکه دیگ چرا نمیتونیم مث اون باشم چرا نمیتونم فراموشش کنم از بس ک دوسش داشتم همش با خانوادم لحث میکردم ک طلاق نمیگرم اما دیگ نمیکشم گوش از حرفای بقیه پره از خداش بود ک قهر بیام خونه پدرم هیچوقت یادم نمیره وقت با گریه و بغض نگاش کردم بهم گف خون هم گریه کنی دلم بحالت نمیسوزه من فقط بهش گفتم چرا باهام خوب رفتار نمیکنی بزرگش کرد بخدا من گاهی وقتا بدون غذا میخوابیدم چون میدونستم دستش خالیه اما اون بد باهام کرد خیلییمسئله ی کوچیک بزرگش کرد الان میگ دوسش ندارم بخدا من زشت نیستم دیگ چاره ای برام نمونده بابام میگ فقط طلاق میگ دوست نداره دخترم دیگ منتظر چی هستی؟طلاق بگیر چون اونا دادخواست نمیدن

یه نذر میگم توروخدا انجام بده سختم نیست ان شاءالله  جواب گرفتی  خبرم کن

اسم چهل شهید رو یه برگه بنویس هرشهیدی میشناسی فرقی نداره  اسم شهید  ابراهیم هادی هم بنویس 

بعد تا چهل روز هر روزی به اسم و نیت اون شهید ۱۰۰ صلوات بفرس مثلا امروز اسم ابراهیم هادی  سلام کن ک ۱۰۰ صلوات بفرس که شفاعت‌  کنن پیش خدا

مطمعنم به چهلمی نرسیده  جواب میگیری

من یه کار نشد سخت داشتم سر سومین روز مثل معجزه حل شد بخدا

تو هم‌نیت کن دل شوهرت نرم شه بیاد سراغت