2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بریز تو صافی بشور بزار ابش بره روغن وبزار داغ بشه اگه ماهیتابه نچسب نمیخواد داغ بشه سیب زمینی هارو بریر یکم نمکم بزن 

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          

سلام اگه  میخوای مثل بیرونیا بشه درست خلال کن بعد بذار آب پز بشه نه در حدی که بشه له کنی در حدی که به خورده نرم شه بعد آبکش کن آبش کا رفت سدخ کن ام روغن کم میبره ام مثل بیرونیا میشه. 

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍
سلام اگه  میخوای مثل بیرونیا بشه درست خلال کن بعد بذار آب پز بشه نه در حدی که بشه له کنی در حدی ...

درشت 

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍
واای ببخشید خندم گرف😂نمونه یه مرد ایرانی تو نینی سایت😂من خودم اول با پوست میشورم بعد پوستمیکنم میش ...

من اصلا دقت نکردم کاربر خانم هستن یا آقا فک کنم خیلی کار  سختی بهشون توضیح دادم🤭

من اصلا دقت نکردم کاربر خانم هستن یا آقا فک کنم خیلی کار  سختی بهشون توضیح دادم🤭

منم فک کردم خانومن رفتم تو مشخصات ببینم چند سالشونه سیب زمینی سرخ کردن بلد نیستن دیدم آقا هستن😂😂😂