2777
2789

سلام بچه ها ۱ ماهه که شوهرم خیلی سرد باهام رفتار میکنه هر کاریم میکنم باهاش گرم رفتار میکنم ۱ ساعت خوبه بعد روز از نو روزی از نو 

همش تو خونه میترسم با کوچیک ترین صدایی از خواب می پرم دیگه مثل گذشته خواب عمیق و راحت ندارم

همه وسایل ضروری که بهشون نیاز دارم گم میشن مثل کنترل تلویزیون کارت بانکی  سوت زود پز موچین 

خیلیم حافظم ضعیف شده که اینو میزارم پای امتحانام چون فکرم درگیر اوناس

فکر میکنم یه انرژی منفی تو خونمه  بنظر شما درسته ؟

چیکار کنم حالا

سوره بقره توی خونه پخش کن .۴قل زیادبخون

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گم شدن وسایل کاملا به حافظه ضعیف شما و عدم تمرکزتون مربوط میشه انرژی منفی رو هم خودتون به خودتون دارید القا میکنید باور کن همسر خدا نیست که عدم توجهش آدم رو از زندگی ساقط کنه برای خودت زندگی کن بدون نیاز به توحه همسر اونموقع که بیخیال همسرت بشی و فکر خودت باشی همسرتم درست میشه

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

ببین نمیخوام ناامیدت کنم ولی ممکنه دعایی چیزی گرفتن براتون ان شاءلله که همچین چیزی نباشه 

قرآن زیاد بخون 

اسپند دود کن

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙
ببین نمیخوام ناامیدت کنم ولی ممکنه دعایی چیزی گرفتن براتون ان شاءلله که همچین چیزی نباشه  قرآن ...

یه قرآن کوچولو داشتم اونم نیست😂😂😂ولی میکنم این کار را رو