2777
2789

سلام من تازه متوجه شدم که کیست اندومتریوز دارم  ودو دوره قرص ال دی خوردم ولی کیست بزرگتر شده و سایزش شده41*28 دکتر گفت احتمال زیاد باید جراحی بشی ولی راجع به جزاحی داخل گوگل چیزهای خوبی ننوشته اینجا کسی این کیست رو داشته ایا بادارو رفع شده یا جراحی؟؟

من دارم 

2 سال دارو خوردم ولی آزمایش ها جالب نیست

چندماه دیگه عمل باید بکنم

فریز تخمک هم نمیشه انجام بدم  

کسایی که عمل کردین ذخیره تخمدانتون بعد عمل چقد شد و قبلش چقد بود؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی ازآشناهای ما عمل کرد حدود ۷سانتیمتربود و باعث چسبندگی روده هاش ومثانه ش شد که روده هاش راهم یه کمیشا بریدن

سعی کنید ادویه جات کمتربخورین سوسیس کالباس نخورین که بزرگترنشه

میشه برای حاجتم3صلوات بفرستین الهی خیر ببینید

شما کیستتون کوچیکه 

من کسایی که میبینم تو مطب همه کیست ها 7_8 سانتی هست و ۲ تخمدان درگیر

اگر مشکل باروری ندارین و درد خیلی زیاد هم ندارین و آزمایش ها نرمال هست عمل لازم نیست

چون عمل ذخیره تخمدان رو کم میکنه

ال دی خط اول درمانه

برو دکتر بگو خط های بعدی بجز جراحی رو برات انجام بده

جراحی فاده نداره باز برمیگرده

فروشنده لوازم التحریر فانتزی ام.🥲😍 تو گوگل سرچ کنید "فانتزی پوش" سایتمونو نشونتون میده
ال دی خط اول درمانه برو دکتر بگو خط های بعدی بجز جراحی رو برات انجام بده جراحی فاده نداره باز برمی ...

بخوایم بگیم فایده داره هم مال شما خیلی کوچیکه به دارو راحت جواب میده جراحی واسه کسیه که دیگه خیلی بزرگه

دکتری که رفتی رو نرو برو پیش یکی دیگه

فروشنده لوازم التحریر فانتزی ام.🥲😍 تو گوگل سرچ کنید "فانتزی پوش" سایتمونو نشونتون میده
بخوایم بگیم فایده داره هم مال شما خیلی کوچیکه به دارو راحت جواب میده جراحی واسه کسیه که دیگه خیلی بز ...

24*41 میشه 4 سانت درسته؟؟ حالا یه سری ازمایش هم واسم نوشته گفتم اونا رو انجام بدم که همه چیز کامل داشته باشم بعد برم پیش یه دکتر دیگه