میخوام دف یاد بگیرم البته از توییتر به نظرتون میشه؟
استاد خوب میشناسید توییتر؟
اسونه؟قشنگ و شیک هست؟
حالم بده....مثل دریایی که ماهیاش مردن🐋🌊مثل اسمونی که ابراش غصه دارن🌬مثل زمینی که درختاشو قطع کردن🍃مثل اونی که یه اتفاق براش میفته و هیچکسو نداره براش تعریف کنه😿مثل یه اهنگی که میتونی مدام باهاش گریه کنی🎼🖤من به اندازه تموم حال بدیایی دنیا حالم بده...🌝
دفـــــــ آخه لامصب دفو به گیتار ترجیح میدی گیتار حالا یه کلاسی داره ولی دفـــــــــــ (هرچن اگه ...
یعنی الان دف خوبه گیتار؟
شما نطرت با گیتار هست؟
حالم بده....مثل دریایی که ماهیاش مردن🐋🌊مثل اسمونی که ابراش غصه دارن🌬مثل زمینی که درختاشو قطع کردن🍃مثل اونی که یه اتفاق براش میفته و هیچکسو نداره براش تعریف کنه😿مثل یه اهنگی که میتونی مدام باهاش گریه کنی🎼🖤من به اندازه تموم حال بدیایی دنیا حالم بده...🌝
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
رو ساز هم کلاس میزارین؟ پناه بر خدا.. همین که چیزیو دوس داری ادامه بدی خودش یه لول دیگس... خودت بیشتر به چی کشش داری؟؟ البته جای دف من هنگ درام پیشنهاد میدم ساز جدیدیه نسبت به اینا
من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه
رو ساز هم کلاس میزارین؟ پناه بر خدا.. همین که چیزیو دوس داری ادامه بدی خودش یه لول دیگس... خودت بیشت ...
منظورم کلاس گذاشتن نیست😂😂🤦♀️
کلاس بیرونی و میگم برای یوتویوب کدوم کلاس داره اموزش بهتری میدن؟
بخاطر کلاسش هم شده برو گیتار یاد بگیر 🙃 این دوره زمونه کسی گیتار بلد نباشه بزنه واجعس😅🥲
کاری به کلاسش ندارم میخوام ساز قشنگی باشه و باهاش کیف کنم
منظورم کلاس گذاشتن نیست😂😂🤦♀️ کلاس بیرونی و میگم برای یوتویوب کدوم کلاس داره اموزش بهتری میدن؟
میدونممم منظورت به کامنت بالایی بود گفتم یه جا هم جوابه تورو بدم هم اونو .... و هنگ درام خیلی ساز راحت تریههه بهش فک کن... دف شاید اموزش یوتیوبش بهتر باشه.. ولی گیتار کلاس باید بری.. خیلی سخته از رو ویدیو بخای نت هارو یاد بگیری.. باز اکورد یه چیزی.. ولی نت خیلی سخته
من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه
منم گیتار خیلید دوست دارم ولی استادم گفت که دف یا سنتور بیشتر بدردم میخوره نمیدونم چه کنپ😩