2777
2789
عنوان

شما بیاین بگین جای من بودید چکار میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 24 پست
میگفتی شما اول برو خودتو به یه روانپزشک نشون بده بعد بیا ببینم چی میگی

نمیدونم چرا بعضیا اینطوری هستن بخدا نمی‌دونم مردم اصلا بچه نبودن یا بچه ندیدن یا بچه ندارن اصلا؟ 

همه بچه هاشون گل و بلبل هستن و تو قنداق ک هستن تمام آداب و فرهنگ رو خدا یکجا مادرزادی بهشون داده و اصلا چیزی به نام شیطنت تو وجودشون نبوده؟

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
مامانم نذاشت زیاد جواب بدم باورت میشه اینقدر ناراحت شدم الان اصلا یادم نیست دقیقا چ جوابی دادم فقط ی ...

میگفنی لازمه بزنمش که بعدا مث شما سرش تو کار بقیه نباشه

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا  اینا  ک ادعاشون  میشه  از همه  بدترن  پاش  بیوفته  .. وگرنه میتونست  محترمانه  ب پسرت  بگه  ک  پسر گلم  گناه  دارن گربه ها  ن اینکه  گرزشو  بگیره ب دست  اون  از نوع  حرف زدنش  مشخص بوده کیه  زیاد بهش  فک نکن  ک ارزش  نداره واقعا

ریگی فک کنم .....اولش گربه میکشت بعد شد تروریست من جات بودم چنان قهوه ایش میکردم ک نگووو

امیدوارم هیچ مادری جای من نباشه که ی بچه کنجکاو ولی به اصطلاح مردم شیطون داشته باشی و اینجوری زخم زبون بشنوی ولی شعورت و شأنت اجازه نده درست جواب بعضیارو بدی تاپیک قبلم رو بخون

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
دقیقا اکثرا خیلی عصبی ان و افسرده

چند وقت پیش سگها رو کشته بودن منم توئیت کرده بودم که کار اشتباهیه و... یکی گفته بود به چند تا بچه حمله کردن. من نمیدوستم و خیلی ناراحت شدم. اشکم برای اون بچه ها و مرگ فجیعشون در اومد دیدم یکی جواب داده کار خوبی کرده بچه فلان و والدین فلان شده بی مسئولیت حقشونه. بهتر که مردن😮😥

قاتل سریالی هم دیگه اینقدر بیشرف نیست

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
امیدوارم هیچ مادری جای من نباشه که ی بچه کنجکاو ولی به اصطلاح مردم شیطون داشته باشی و اینجوری زخم زب ...

حالا ولش کن بهش فک نکن جلو بچه خوب کردی بحث نکردی باهاش

ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...
میگفتی شما اول برو خودتو به یه روانپزشک نشون بده بعد بیا ببینم چی میگی

کاش میگفتم واقعا چرا بعضی وقتا آدم لال میشه؟؟

میگفتی  گوه  نخور

کاش شخصیت اینجوری داشتم بی پروا از بچم دفاع کنم ولی خب هم ادمش نیستم هم دوست ندارم پسرم فکرکنه هرکار اشتباهی کنه من باید با ناراحتی ازش دفاع کنم و یاد بگیره همیشه با دعوا از حقش دفاع کنه دوست ندارم بچم از الان تنش با افراد جامعه رو یادبگیره

حالا ولش کن بهش فک نکن جلو بچه خوب کردی بحث نکردی باهاش

خب همون دیگه یکی از دلایل سکوت همین بود ک نخواستم پسرم فکرکنه کارش درست بوده و من همیشه باید از کاراش دفاع کنم

دقیقا  اینا  ک ادعاشون  میشه  از همه  بدترن  پاش  بیوفته  .. ...

دقیقا حرفت درسته