2777
2789
عنوان

بیمارستان خوب واس زایمان

177 بازدید | 14 پست

سلام دوستان شب خوش.میشه یه بیمارستان خوب برای زایمان به من معرفی کنید ماه چهارمم وجای خاصی مدنظرندارم...لطفا تجربیات خودتون یانزدیکانو بهم بگید براساس شنیده نباشه.خصوصی باشه با هزینه اش..بیمه تکمیلی واجتماعی هم دارم فقط میخوام خدمات خوبی بده وارامش داشته باشم البته بودجمم گزاف نیست.ممنون میشم این لطفوبکنید تامن انتخابمو بکنم واسترسم کم بشه.

من از آتیه و گاندی خیلی خوب شنیدم

صارم هم خواهرم زایمان کرد عالی بود

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله تهرانم..دکترم نیکان هستن ومیاد ولی نمیدونستم غرب وشرق داره فکر میکردم یکی هستش

من نیکان غرب رفتم بزن گوگل عکسشو نگاه کن نظرات رو بخون من که راضی بودم هم از نظر تمیزی هم رسیدگی به مادر وبچه و.... همه چیش کلا عالی بود باز تحقیق کن هرجا خواستی برو گلم 

❤️شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی ولی حالا که دعوت شده ای تا میتوانی زیبا برقص❤️
من نیکان غرب رفتم بزن گوگل عکسشو نگاه کن نظرات رو بخون من که راضی بودم هم از نظر تمیزی هم رسیدگی به ...

ممنون از راهنمایی تون عزیز.والا هرچی تحقیق وسرچ کردم به جایی نرسید چون تمام نظرات درمورد همه خصوصیا منفی بودن ممنون ازشما

ممنون از راهنمایی تون عزیز.والا هرچی تحقیق وسرچ کردم به جایی نرسید چون تمام نظرات درمورد همه خصوصیا ...

خواهش گلم بلاخره هرجا نگاه کنی یکی میاد یه نظر منفی بده پس توجه نکن میخوای خودت برو از نزدیک ببین و از اطرافیان بپرس ببین کدوم رو راحتی بری

❤️شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی ولی حالا که دعوت شده ای تا میتوانی زیبا برقص❤️