2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه می گن گرونیه، من تعجب می کنم ولی کیفیت زندگیا که خوبه، تو تاپیک های اینجا هم می خونم همه چیزهایی که می خوان رو توانایی خریدشو دارن و وضعشون خوبه. 

به امید دنیایی زیبا و سرشار از صلح و دوستی🤍 لطفا حرف منطقی و عاقلانه بزنید، تا حرف منطقی بشنوید. 
همه می گن گرونیه، من تعجب می کنم ولی کیفیت زندگیا که خوبه، تو تاپیک های اینجا هم می خونم همه چیزهایی ...

واسه من هم گاهی سوال میشه که چطور و شغلشون چیه که اینطور دارن راحت زندگی میکنن /:

سختی و زجر و عذاب غم غصه حسرت و در آخرپیرشدن...  با اینا میگذرونیم تا روز مرگمون فرا برسه😔 دلم بیش ازحد ازاین اوضاع گرفته فقط محکومیم به نفس کشیدن

کاربری دومم هست_ برای سلامتی آقاامام زمان صلوات🙏🏻❤🌹♥

میگذرونیم شکر خدا گرونی کی رو درگیر نکرده ولی دیگه مهمون نمیتونیم دعوت کنیم و از خیلی از هزینه ها و خواسته ها میزنیم مثلا قبلا تند تند رستوران میرفتیم الان ماهی یه بار اونم به زور... قبلا یه اتاقم پره شوینده و خوردو خوراک بود تا سرزده مهمون میومد کم و کسری نداشتم فریزرمم همینطور الان فقط در حد نیاز میتونیم بخریم 

جایی به دور از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند،چه بی رحمانه تنهاست ،وچه به ناچارقوی😔

انقدر شرایط رو سخت کردن زندگی روز مره و خرید های روز مره رو ازمون گرفتن ‌ 

من یه ماهه فقط تونستم یه کیلو انگور و یه هندونه بخرم 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
همه می گن گرونیه، من تعجب می کنم ولی کیفیت زندگیا که خوبه، تو تاپیک های اینجا هم می خونم همه چیزهایی ...

اول از همه خدابیشتر بهشون بده دوم خوشبحالشون💔

کاربری دومم هست_ برای سلامتی آقاامام زمان صلوات🙏🏻❤🌹♥

دقیقا 

اونروز یه نفر تاپیک زد چقد گوشت میخرید در ماه 

یکی گفت ماهی یه گوسفند می کشیم با برادرم نصف می کنیم 😐

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

واسه من هم گاهی سوال میشه که چطور و شغلشون چیه که اینطور دارن راحت زندگی میکنن /:

آره واسه منم تعجبه، عطرهای ارجینال و مانتو های بالای یک میلیون و ...

بعد می گن وضع اقتصادی بده، والا من تو جامعه و همین سایت همین چیزایی که گفتم رو دیدم و شنیدم. 

به امید دنیایی زیبا و سرشار از صلح و دوستی🤍 لطفا حرف منطقی و عاقلانه بزنید، تا حرف منطقی بشنوید.