2777
2789

جنسیت برام هیچ فرقی نمیکنه و سلامتی برام مهمه،فقط کنجکاوم، از خدا میخوام همه ی چشم انتظارا چشمشون به جمال فرزند سالم و صالح روشن بشه بحق امام حسین

عکس پست بعدی

خدایا شکرت♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اینجا چننند نفر مثلا برای من تحلیل کردن و گفتن که پسره، اما خداروشکر اشتباه گفته بودن، نی نی م دختر بوده

به اینجا اعتنا نکن اصصصلا

اگر خیلی برات مهمه پیج sonochikade پیام بده، بهت میگه، برا منو که درست گفت، حالا نمی‌دونم اتفاقی بود یا چی

کاش یاد می‌گرفتیم وقت دعا کردن به خدا اعتماد کنیم، نه اینکه خدا رو آزمایش کنیم❤️
تو اینستا؟  به تازگی جواب داده؟

برا من حدود دو سه ماه پیش تشخیص داد تو هفته ی سیزدهم، و درست گفت

کاش یاد می‌گرفتیم وقت دعا کردن به خدا اعتماد کنیم، نه اینکه خدا رو آزمایش کنیم❤️
گذاشتم ولی جواب نداده

اعتماد نکن به منم گفتن دختر ولی پسر بود جهت سر گرمیه

از ویارهات بگو چی دوس داری اسهال یا نفخ داری  

لطفا منو تو تایپک های مذهبی اد کنی دارم ایمانم از دست میدم  
اعتماد نکن به منم گفتن دختر ولی پسر بود جهت سر گرمیه از ویارهات بگو چی دوس داری اسهال یا نفخ داری & ...

بیشتر شور مزه و ترش دوس دارم، از گوشت بدم میاد، بیشتر نفخ میکنم

خدایا شکرت♥
بیشتر شور مزه و ترش دوس دارم، از گوشت بدم میاد، بیشتر نفخ میکنم

منم این علایم داشتم پسر بود 

صبح که بیدار شدی مثانت پر اب بود از پشت بخواب یه چیزی شبیه توپ با دست میتونی لمسش کنی ببین کجای شکمت ؟

من با ای وی اف باردار شدم سمت راستمه تکونشم مث نبض حس میکنم

عزیزم اونی که من میگم جایی که جنین وایساده از 13 هفته به بعدم معلوم چون بزرگ میشه تونستی امتحان کن