2777
2789
عنوان

پای نوزاد

74 بازدید | 12 پست

سلام خشگلا ....دختر خالم نوزاده و پاهاش به داخله و کجه ...درمان میشه ؟دلیلش چی میتونه باشه؟

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!

ببرین دکتر خب

قیافه من وقتی میبینم ۱۰ تا اعلان دارم باز میکنم و میبینم همش لایکه و کسی تگم نکرده :                      از چوپانی پرسیدند روزگار چگونه است؟ گفت: از روزگار چیزی نمیدانم اما پشم های گوسفندانم را که چیدم دیدم نیمی از آنها گرگ اند. :)           دیدی یه سریا اینجا الکی بت میپرن و پاچه میگیرن...با اینا کار نداشته باشین اینا عقده دارن و بهتون حسودی میکنن😉
ببرین دکتر خب

فردا میبریم دکتر ...دوروزشه

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا میبریم دکتر ...دوروزشه

الهی خدا دو روزشه🥺خدانگه داره😍

قیافه من وقتی میبینم ۱۰ تا اعلان دارم باز میکنم و میبینم همش لایکه و کسی تگم نکرده :                      از چوپانی پرسیدند روزگار چگونه است؟ گفت: از روزگار چیزی نمیدانم اما پشم های گوسفندانم را که چیدم دیدم نیمی از آنها گرگ اند. :)           دیدی یه سریا اینجا الکی بت میپرن و پاچه میگیرن...با اینا کار نداشته باشین اینا عقده دارن و بهتون حسودی میکنن😉
الهی خدا دو روزشه🥺خدانگه داره😍

مرسی عزیزم ...اره دوروزشه ،🥺احساس میکنم سن خالم بالا بوده اینجوری شده

دو روزشه . عزیزم نگران نباش خوب میشه البته ببر دکتر یه توصیه هایی میکنه که خیلی کمکه. ممکنه فقط مال این باشه که تو  شکم جاش کم بوده. ولی دکتر چک کنه بهتره یه موقع در رفتگی و اینا باشه دکتر میفهمه حتی میگه چطور پوشک کنی که درست بشه. 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

مگه خاله ات چن سالشه؟

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
دو روزشه . عزیزم نگران نباش خوب میشه البته ببر دکتر یه توصیه هایی میکنه که خیلی کمکه. ممکنه فقط مال ...

فردا قراره ببرن ...خیلی خشگله انشالله پاهاش خوب شه

۴۱

نه بابا . سنش زیاد نیست. نگران نباش. نود درصد مال جا کم بودن تو شکمه درست میشه ببرین دکتر

نه بابا . سنش زیاد نیست. نگران نباش. نود درصد مال جا کم بودن تو شکمه درست میشه ببرین دکتر

دکتر گفته کمبود ویتامین دی هم علتشه

دکتر گفته کمبود ویتامین دی هم علتشه

خوب میشه نترس

خوب میشه نترس

انشاالله ...مرسی ازت مهربون