2777
2789

سلام دوستان من خواهر زادم مریضی ژنتیکی پی کی یو داره خودم قصد دارم بعد از عید باردارشم حالا میخوام ازمایش ژنتیک انجام بدم برای این مریضی چون دکترا به خواهرم گفتن انجام بدن خانوادت الان من رفتم بهداشت برام ننوشت نمیدونیت اصلا کسی میدونه چه کار کنم یعنی برم پیش متخصص برام بنویسه کسی میدونه هزینه ها چطوره ممنون میشم راهنماییم کنید

بله برید پیش متخصص ژنتیک ،شجره نامه رسم میکنند و اگر امکان ابتلا برای بچه شما باشه میفرستن آزمایش. ولی هزینه رو نمیدونم 

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من فوق لیسانس ژنتیک هستم.

برای آزمایش pku یا فنیل کوتونوریا اول برید مشاوره ژنتیک مرکز بهزیستی شهرتون. اونجا شمارو معرفی میکنن به آزمایشگاه ژنتیک

احتمال اینکه تخفیف بدن و یا هزینه رایگان باشه براتون هست.

سلام عزیزم من فوق لیسانس ژنتیک هستم. برای آزمایش pku یا فنیل کوتونوریا اول برید مشاوره ژنتیک مرکز ب ...

ممنون از لطفت همه 

بی زحمت مرکز ازمایش ژنتیک تو خود بهزیستی هست  یعنی برم اداره بهزیستی 

خواهر من مرکز مشاوره ژنتیک دکتر مریم اسلامی رفت سمت اقدسیه است. خواهر منم به خاطر سابقه سندروم دوان توی اقوام درجه یک همسرش این آزمایش رو انجام داد. هزینه ش رو دقیق نمیدونم
من صفحه اینستاگرام شونو دارم برات میذارم
https://www.instagram.com/dr.maryameslami/