2777
2789
میشه علائم بیش فعاای دخترتونو بگین?دختر منم ۴سالشه لجباززززز به شدتتتت خیلی گریه میکنه

اصلا یکجا نمیشینه، بازی های فکری دوست نداره، نقاشی کشیدنش دو دقیقه بیشتر اونم الکی خط خطی میکنه، کلا صبور نیست ،پرخاشگری میکنه، ........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا یکجا نمیشینه، بازی های فکری دوست نداره، نقاشی کشیدنش دو دقیقه بیشتر اونم الکی خط خطی میکنه، کلا ...

دختره منم صبور نیس پرخاشگرم هست منتظرم سن مدرسش,شه ببرمش تشخیص داده شد دارو بگیره

به نظرم از الان ببر اونموقع دیره

اخه برای مصرف دارو باید ۶سال شده باشن الان زوده ولی خب کلاس ورزشی میبرمش انرژیش یکم تخلیه شه مشکل بزرگم سره لباس پوشیدنشه هرچیو میگیم میگه اینو نه خودشم نمیدونه چی میخاد اخرم با جیع و داد و گریه زشترین لباسو میپوشه میاد بیرون

اخه برای مصرف دارو باید ۶سال شده باشن الان زوده ولی خب کلاس ورزشی میبرمش انرژیش یکم تخلیه شه مشکل بز ...

پس حتما فعلا ببرش بازی درمانی حداقل با اصول شروعلمی کنن، خودشون هم لازم باشه ارجاع میدن برای دارودرمانی 

من الان رفتم کلینیک بازی درمانی و دیدم چقدر خوبه 

پس حتما فعلا ببرش بازی درمانی حداقل با اصول شروعلمی کنن، خودشون هم لازم باشه ارجاع میدن برای دارودرم ...

دقیقا چطوری بازی درمانی عزیزم?مثلا چیکار میکنن باهاشون چ بازیایی میکنن چون الان بازی ورزش میبرمش یعنی عشق میکنه

دقیقا چطوری بازی درمانی عزیزم?مثلا چیکار میکنن باهاشون چ بازیایی میکنن چون الان بازی ورزش میبرمش یعن ...

مثلا درمان رو در قالب بازی انجام میدن،من که رفتم دیدم کاملا یه محیط زیبا و پر از بازی هست که اصلا کودک متوجه نمیشه برای درمان اومده، بازی هایی انجام میده درمانگر که رفتارهای نامناسب کودک رو کاهش میده و هدف فقط تخلیه انرژی تو محیط اونجا نیست و کودک در همه محیطی که باشه رفتارش خوبه