2777
2789
عنوان

یه راهنماییتون نیاز دارم 🌷

71 بازدید | 6 پست

دوستان حقوق شوهرم به تنهایی کفاف نمیده به نظرتون خوبه من برم تو کارخونه کار کنم خانوادم بشدت مخالفن میگن اینقدر درس خوندی آخرش بری اینکار مردم پشت سرمون حرف میزنن ولی برا خودم مهم نیست چون  منم که به این درآمد نیاز دارم همین خانواده ام انتظار دارن شوهر من که کارگره در سطح شوهرخواهرام که وضع مالی خیلی خوبی دارن باشه   الان همش دو دلم برم سرکار یا نه ☹️  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه شرایط کار کردن داشته باشی خیلی هم خوب هست عزیزم داماد ما لیسانس معماری داره اما شغلش جوش کاری هس ...

دقیقا منم همین میگم ولی خانوادم دل سردم کردن 

من میخام کمک دست شوهرم باشم برا پیشرفت زندگیمون یه تلاشی بکنم 

دقیقا منم همین میگم ولی خانوادم دل سردم کردن  من میخام کمک دست شوهرم باشم برا پیشرفت زندگیمون ...

عزیزم اگه این کار نکنی پشیمون میشی بعدا حرف مردم زیاد هست اگه آدم بخواد به حرف مردم باشه که اصلا باید از خیر زندگی کردن بگذر

اصلا برحرف خونوادمون توجه نکن گلم ،، خودت می‌دونی زندگی خودت چجوره و ب چ کمکی نیاز داره نه اونا ....

در ضمن اصلا اجازه ندین خونوادتون همسرتون رو با کسی مقایسه کنن یا قضاوت کنن