2777
2789

هفته بیست و شش و سه روزمه دیروز رفتم سونو گفت حجم کیسه آبت افزایش داشته شده ۲۲ عددش ، البته دیابت بارداری هم دارم ، کسی بوده این شرایطو داشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من.مال منم یا ۲۲ بود یا ۲۴.خوب یادم نیست

اتفاقیم نیوفتاد.خواهرم ماماست ازش پرسیدم گفت اکثرا ماحمتی ایجاد نمیکنه.کم بودنش خطرناکه

ولی بچه بیشتر تکون میخوره و اکثرا هم تپل مپلن بچه های اینجوری

واقعا هم اینجوری شد.العانم خوابه رو پام

من.مال منم یا ۲۲ بود یا ۲۴.خوب یادم نیست اتفاقیم نیوفتاد.خواهرم ماماست ازش پرسیدم گفت اکثرا ماحمتی ...

عزیزم ، ان شالله که بخیر بگذرونمش من تو بیست شش هفته وزن جنین حدود یه کیلوعه

من دیابت داشتم که با رژیم کنترل کردم. چون دکتر گفت باید انسولین بزنی .‌‌‌‌‌چوناز قند ترسیده بودم آب زیاد می‌خوردم که قندم کم بشه آب دور بچم زیاد شد.... من فکرکنم ۷.۸ ماهی بودم . خدارو شکر بخیر گذشت . ولی دکتر آمپول ریه دادم که اگه یوقت کیسه ترکید بچه خواست دنیا بیاد هفت ماهگی ریه هایش کامل باشه. و تحرکم کم کردم . مایعاتم کمتر خوردم 

میشه برای مریضیم یه حمدشفا واسم بخونی ممنون میشم