2777
2789
عنوان

کیا پولیپ داشتن ☹

66 بازدید | 6 پست

سلام خوشگلا 

دوستای گل کیا پولیپ داشتن تو بینیشون؟من دوتاشم داره اصن نمیتونم نفس بکشم شبام پوست صورتمو به کنار میکشم که راه نفسم باز بشه رفتم دکتر گفت باید عمل بشه و تیغه بینیمم از داخل کج کرده از یه طرفم هی عطسه میکنم اب ریزش بینیم قطع نمیشه سیتریزین میخورم کله روزو گیجم و فقط میخوابم بخواطر شرایطم تا ۴ماه نمیتونم برم برای عمل اگه کسی پولیپ داشته و کاری کرده که حساسیتشو اذیتش کمتر بشه تروخدا بگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط عمل نداری منم ندارم

صاب خونه گفته ۴ماه دیگ باید تخلیه کنیم و پول رهن خونه هام خیلی زیاد شده میخوام ۴ماه کار کنم یکم با شوهرم پول بزاریم رو پول پیشمون بعد اسباب کشی عمل میکنم برادر شوهرمم پولیپ داشت عمل کرد یه هفته خونه موندو یه ماه همش سرگیجه داشت نمیخوام اینجوری بشم تو سرکار